România a ajuns în punctul în care nu mai poate umbla cu jumătăţi de măsură! Avem nevoie ne victorie la Podgorica pentru a spera măcar că vom avea ceva noroc şi jocul rezultatelor ne va fi favorabil în final.


Pe de altă parte, o înfrângere a tricolorilor în faţa lui Jovetic şi compania, coroborată cu o victorie a Danemarcei în Armenia ar însemna matematic închiderea calificărilor pentru noi, desigur, cu un nou eşec.

În inconştienţa lui, Christoph Daum se agaţă ca înecatul de pari şi vrea să-şi joace cartea până la final! E dreptul lui, doar că trebuie să schimbe ceva. Deocamdată, se pare că doar trei jucători din victoria chinuită cu Armenia vor fi înlocuiţi, dintre care unul forţat! Astfel, locul suspendatului Pintilii va fi luat de Răzvan Marin! Apoi, Adi Popa îl va trece pe bancă pe alex Chipciu, slab vineri seara pe arena Naţională, iar "nsemiţitul" Maxim va intra în locul lui Băluţă.

Echipa probabilă a României diseară, în Muntenegru: Tătăruşanu - Ganea, Chiricheş, Toşca - Marin - Popa, Stanciu, Maxim, Stancu - Andone

"E o situație dificilă, dar nu știm niciodată ce se va întâmpla. E important ca la final, atunci când ne vom califica sau nu ne vom califica, să putem spune că am făcut tot ce ne-a stat în putință și am dat tot ce aveam mai bun. Trebuie să ne concentrăm pe meciul care urmează. De jumătate de an sunt întrebat dacă demisionez. Mi-a crescut barba. Nu s-a schimbat nimic. Sunt motivat vreau să obținem un rezultat bun pentru fotbalul românesc. Apoi vom vedea ce e mai bine atât pentru mine cât și pentru fotbalul românesc. Am și eu limitele mele

Îl știu foarte bine pe Jovetic. Este un fotbalist foarte talentat și nu cred că putem să-l lăsăm în grija unui singur jucător. Trebuie să-l controlăm cu toată echipa. Poate uneori va fi nevoie de doi jucători, însă totul va depinde de zona în care se va afla. Cred că echipa lor este foarte echilibrată. Fac un presing foarte bun și pasează destul de bine. E o echipă puternică pe contraatac. Cred, însă, că în meciul de la Cluj, am fi putut câștiga împotriva lor", a declarat Daum înainte de meciul din Muntenegru.

 
 
Loading...