Oțelul Galați, echipa unde jucătorii sunt și patroni!

Ultima actualizare:

    Fosta campioană a României, susținută în mare măsură de fanii care sunt membrii cotizanți, inclusiv o mare parte dintre jucători, se luptă în acest sezon pentru promovarea în liga a douaFoto: Click!
Fosta campioană a României, susținută în mare măsură de fanii care sunt membrii cotizanți, inclusiv o mare parte dintre jucători, se luptă în acest sezon pentru promovarea în liga a douaFoto: Click!

De la 50 lei, la 1000 de lei. Atât plătesc fanii Oțelului anual pentru a susține clubul pornit de la zero. Ajunsă în Liga a treia, fosta campioană a României se bate la promovare în acest sezon, iar cei mai mulți dintre jucători, dar și oamenii din conducerea tehnică și administrativă, s-au alăturat suporterilor și au devenit membrii-cotizanți ai clubului.

Cu carnetele de membrii în buzunare, fotbaliștii spun, mai în glumă, mai în serios, că își plătesc singuri salariile. Până în prezent, sunt peste 600 de gălățeni care contribuie la bugetul echipei, iar jucătorii sunt siguri că numărul lor va crește, odată cu promovarea  în liga a doua.” Sunt membru socios de anul trecut, iar din 2018 numărul membrilor este în creștere. Glumind un pic, putem spune că sunt și patron la Oțelul, dar este o cotizație infimă pe care o plătesc, raportată la cheltuieile care sunt lunar la club. Îmi face o plăcere deosebită să știu că și în teren, și în afara lui pot să ajut” – Adrian Sălăgeanu, căpitan SC Oțelul, fost campion al României cu Oțelul Galați.” Mi-a plăcut inițiativa suporterilor și voi deveni și eu socios, voi pune umărul la această inițiativă. Va fi ca și cum eu mi-aș plăti salariul. Am fost suporter Oțelul de mic, voi ține mereu cu Oțelul și dacă pot să dau o mână de ajutor o voi face oricând, indiferent de context” – Ionuț Puțanu, fundaș SC Oțelul Galați.”Sunt membru socios, contribuim cât putem, trebuie să dăm exemplu pozitiv, să atragem câți mai mulți socios. Oțelul este un club creat de suporteri, pentru suporteri. Cel mai bun slogan pentru liga a doua este ”împreună pentru Oțelul și pentru promovare” – Stelian Bordeianu, antrenor SC Oțelul Galați.” Încercăm să avem cât mai mulți membrii cotizani, pentru că asta îți dă forță și credibilitate. Ne dorim să fim un exemplu pentru ce înseamnă un club profesionist din România. A fi membru este o dorință ca suporter, îți arăți atașamentul și faptul că susții activitatea sportivă, dar ai, în același timp, și drepturi, pentru că ești membru cotizant” – Iulian Apostol, director de imagine SC Oțelul Galați. 

Legendele Oțelului au revenit la club 

În această vară, gălățenii au reușit două mutări surprinzătoare la nivelul conducerii administrative. Astfel, foștii mari fotbaliști Vali Ștefan și Ion Gigi s-au alăturat proiectului inițiat de suporteri și vin să pună umărul la renașterea echipei. ” Vali Ștefan este manager general și este un câștig real pentru sportul gălățean. Prin venirea lui sper să transmitem un semnal clar oamenilor că lucrurile la club sunt exact cum le doresc toți. Sper să fie respectat pentru că și-a lăsat familia în Cipru și a venit la club să ni se alăture. Noi avem un an de experință în liga a treia, am identificat problemele și sperăm să reușim să trecem mai ușor peste obstacolele care vor apărea pe durata campionatului. Ne-am upgradat în toate compartimentele clubului. Trebuie să evoluăm, iar acest lucru se poate face doar aducând oameni noi. Ne dorim ca schimbările să fie benefice și să ne bucurăm împreună pentru promovare” -  Iulian Apostol, director de imagine SC Oțelul Galați.”Eu am revenit la club la propunerea lui Vali Ștefan, apoi am reușit să-l atragem și pe Ion Gigi alături de noi. Vrem să aducem câți mai mulți dintre foștii jucători emblematici ai Galațiului. Moral ne susțin mulți, chiar dacă unii nu pot fi și fizic alături de noi” - Stelian Bordeianu, antrenor SC Oțelul Galați.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net