Pancu: "După trofee, ar trebui să fim favoriţi cu Dinamo"

Ultima actualizare:

    Daniel Pancu
Daniel Pancu

Daniel Pancu susţine că noua sa echipă, FC Voluntari, ar trebui să fie favorită în meciul cu Dinamo, dacă s-ar ţine cont de numărul de trofee câştigate de fotbaliştii ce se vor afla pe teren.

"Pare un meci cu o singură favorită, pentru că Dinamo întâlneşte pe FC Voluntari, o nou-promovată. Dar, dacă ne uităm la jucătorii din cele două echipe, la numărul de trofee câştigate de ei, atunci eu spun că suntem net superiori celor de la Dinamo. Pe hârtie, dacă ne luaţi individual, ar trebui să fim favoriţi", a spus Pancu.

"Dinamo este o echipă de perspectivă, cu mulţi tineri, în timp ce noi venim cu dorinţa de a ne face respectaţi. Şi putem obţine acest lucru numai prin victorii. Este frustrant că nu am câştigat până acum, dar trebuie să plecăm de la faptul că nu am pierdut decât un meci. Suntem o echipă greu de învins şi după ce va veni şi omogenitatea vor apărea şi victoriile. În plan personal, meciul cu Dinamo este important, dar FC Voluntari are acum derby doar cu Chiajna în Liga I", a mai spus Pancu.

Cei de la Voluntari au anunţat că din această etapă vor acorda tricouri cu autograf suporterilor săi la finalul fiecărei partide, Pancu şi Todoran fiind cei care vor participa la întâlnirea cu fanii după meciul cu Dinamo.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net