Pancu, exasperat de situația de la Rapid: ”Cu lotul ăsta aş putea juca şi portar!”

Ultima actualizare:

    daniel pancu
daniel pancu

Rapid a fost învinsă aseară de Steaua, 2-1, în Cupa Ligii, iar cel mai experimentat jucător din lotul giuleștenilor, Daniel Pancu, a tras un semnal de alarmă vizavi de subțirimea lotului.

"A fost o victorie meritată a lor, nu se pune problema. Pentru noi a continuat perioada de pregătire. Meciul de azi nu se compară cu meciurile din trecut, valoarea noastră era mult mai ridicată. Trebuie să punem presiune pe cei care iau decizii pentru că astfel nu se mai poate. Suntem mult slăbiţi şi faţă de Liga II. Dacă nu ne vin întăriri, nu vom răspunde de rezultatele noastre. Ar fi păcat ca după perioada de suferinţă din Liga a II-a să retrogradăm imediat. Steaua a făcut diferenţa fizic, pentru că noi am căzut în repriza a doua. Au fost două erori ale noastre, dar ei mai puteau marca pentru că au avut multe ocazii", a spus Pancu.

Rapid se va întâlni cu Steaua și săptmâna viitoare, în prima etapă a campionatului. Întrebat dacă Rapidul va putea arăta altfel în meciul din prima etapă a Ligii I, Pancu a răspuns: "Rapid cum să arate altfel, de unde? Suntem 14 jucători mari şi laţi. Cu lotul ăsta aş putea juca şi portar, dar nu-mi doresc să mai trec prin asta. Nea Marian ne-a motivat cum ştie el mai bine, noi, cei mai vechi, trăim din nostalgia amintirilor foarte plăcute de acum 6-7 ani, când ne băteam de la egal la egal şi îi învingeam în Giuleşti".

Pancu a menţionat că îi lipsesc "provocările" care existau înaintea derbiurilor cu Steaua: "Nu au mai fost provocări, parcă ne lipsesc şi ele, nu mai este acelaşi farmec. Cei care le făceau sunt într-un loc unde nu ne dorim să ajungă nimeni şi sperăm să iasă cât mai repede".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net