Pancu revine în fotbal: "Joc doar în vişiniu!"

Ultima actualizare:

    Daniel PancuFoto Click!
Daniel PancuFoto Click!

Clubul patronat de Valerii Moraru a intrat în faliment, aşa că o nouă societate a fost înfiinţată, dând naştere unei formaţii, AFC Rapid, înscrisă în competiţia judeţeană. Aici, va juca fostul atacant din Giuleşti, Daniel Pancu, cel care la 39 de ani s-a retras din fotbal, dar a decis să se întoarcă pentru echipa sa de suflet.

Gruparea condusă de Horia Manole, fost director de marketing la Rapid, a dat, astăzi, o lovitură sportivă şi de imagine, convingându-l pe Daniel Pancu să joace în liga a 5-a. În vârsta de 39 de ani, Pancu a fost liber de contract, după ce a încheiat stagiunea precedentă la FC Voluntari, trupă pentru care a adunat 24 de meciuri şi cinci goluri. Fotbalistul care a strâns peste 240 de meciuri şi 76 de goluri pentru Rapid a explicat pentru Digi Sport cum a fost convins să revină pe teren la un nivel de campionat judeţean. „Singura condiţie pe care am pus-o, ca să mă duc să joc, a fost să jucăm doar în vişiniu. Asta e culoarea pe care o iubesc. Mai am un examen la şcoala de antrenori în acest an, după care voi începe antrenamentele cu echipa“, a spus Pancu.

AFC Rapid e în seria a II-a din liga a 5-a, având 10 puncte după patru meciuri (trei victorii şi un egal). Echipa ocupă locul 3 din 10, lider fiind V.K. Soccer cu 15 puncte din cinci meciuri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net