Pandurii dau piept cu un om al străzii

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Pandurii Târgu Jiu va juca diseară, în Portugalia, al doilea joc din grupele Ligii Europa. Gorjenii sunt în căutarea primelor puncte, având în vedere că au pierdut primul meci, în faţa lui Dnipro, 0-1. Adversarii lor au însă o poveste senzaţională.

simeon stalpnicul png

Ultima în Liga Sagres, echipa antrenată de celebrul Costinha, coşmarul Roomâniei de la Euro 2000, are şi ea tot 0 puncte după ce a pierdut la Fiorentina. Azi, lusitanii vor încerca să recupereze distanţa şi vor pune în faţa românilor cea mai bună echipă. Oamenii lui Cristi Pustai trebuie să fie însă paznici la atacantul numărul 1, Tiago Manuel Dias Correia, alias "Bebe".

Jucătorul în vârstă de 23 de ani este împrumutat de Manchester United, care a plătit pentru el în 2010 nu mai puţin de 8 milioane de euro. Asta deşi tânărul a fost abandonat de părinţii săi originari din Insulele Capului Verde şi a crescut la orfelinatele din jurul Lisabonei. De asemenea, cu Pandurii vor da piept şi două cunoştinţe mai vechi ale Ligii I, fundaşul dreapta Tony da Silva şi mijlocaşul Manuel Jose, ambii legitimaţi în trecut la CFR Cluj. Pacos Ferreira - Pandurii se va juca de la ora 22:00, în direct pe Pro TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net