Pantilimon a fost umilit în Anglia. A luat 6 de la Everton

Ultima actualizare:

Costel Pantilimon a fost anul trecut unul dintre cei mai buni portari din Premier League, dar în acest sezon are mari probleme cu Sunderland.

"Pisicile negre" se zbat la retrogradare, iar după un meci bun făcut sub comanda noului antrenor, Sam Allardyce, victorie cu 3-0 în faţa marii rivale, Newcastle, a venit dezastrul. Pe Goodison Park, Sunderland a pierdut în faţa lui Everton cu un incredibil 6-2, toate golurile fiind gazdelor încasate de portarul român. "Killerii" de serviciu au fost Kone, marcatorul unei triple, Lukaku şi Deulofeu. Al şasea gol a fost marcat de Coates în propria poartă. Pentru Sunderland au marcat Defeo şi Fletcher.

Asta a dus la 25 numărul golurilor primite de Pantilimon în acest sezon, cele mai multe din toată liga. Asta face ca Sunderland să fie pe penultimul loc al clasamentului, ce duce în al doilea eşalon. Trupa lui "Gulliver" trebuie să-şi revină repede, dar etapa următoare are un alt meci greu, cu Southampton, o echipă care de asemenea marchează foarte multe goluri.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net