Papp, direct la Verona

Ultima actualizare:

    Papp este genul  de jucător care  intră la sacrificiu  la fiecare minge
Papp este genul de jucător care intră la sacrificiu la fiecare minge

Paul Papp a fost titular şi integralist în amicalul cu Austria, jucat marţi seara la Innsburck şi încheiat la egalitate, 0-0, dar după meci, acesta n-a avut parte de odihna cuvenită, la fel ca ceilalţi colegi ai lui.

Fundaşul central al Vasluiului a făcut duş şi a plecat cu un avion privat direct la Verona pentru a da cu pixul efectiv contractul cu Chievo.

Papp va semna un angajament pe trei sezoane, iar moldovenii vor primi în schimbul lui în jur de 1,5 milioane de euro, dar vor păstra şi 25% dintr-un ulterior transfer al jucătorului în vârstă de 22 de ani.

"E o afacere bună. Pentru Vaslui e o performanţă, chiar şi pentru echipele din Liga 1. Suma de transfer e una acceptabilă", a declarat Adrian Porumboiu imediat după ce tranzacţia s-a concretizat.

simeon stalpnicul png

Această mutare umple conturile nu doar ale clubului FC Vaslui, ci şi ale lui Papp. Jucătorul va câştiga la Chievo 350.000 de euro pe sezon, adică o sumă mai mare de cinci ori faţă de ce câştiga în România.

Paul Papp a jucat 74 de partide pentru Vaslui în Liga I, iar meciul cu Austria a fost al nouălea al său în tricoul echipei naţionale. La Verona, Papp va fi coechipier cu fostul atacant francez al Stelei, Thereau.

Piţurcă se mulţumeşte cu puţin

Echipa naţională a României a încheiat stagiul de pregătire din Austria cu un egal în care s-a apărat tot meciul şi în care a avut o posesie de doar 25%, dar selecţionerul Victor Piţurcă e fericit.

"După o victorie cu Elveţia şi un egal cu Austria nu pot fi decât mulţumit, deşi ne aşteptam ca în meciul cu Austria să avem mai multe ocazii de poartă", a spus acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net