Paszkany, mai bogat cu 17.000.000 €!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Clujenii ştiu să facă afaceri! Cea mai recentă confirmare a venit din partea forului european, care le-a transmis ardelenilor că li se vor vira în conturi peste 17 milioane de euro în urma participării în Liga Campionilor în sezonul trecut, sumă pe care patronul Arpad Paszkany de abia aşteaptă să o cheltuiescă.

Ceferiştii din Gruia au sacrificat sezonul trecut din Liga I, dar a meritat. Parcursul bun pe care l-au avut în cea mai importantă competiţie inter-cluburi de pe continent este acum recompensat! Şi în ce fel! Şeful de la Cluj, Arpad Paszkany, a fost anuntat de reprezentanţii forului european că are de încasat o sumă cu multe zerouri! Concret, 17.302.000 milioane de euro, de pe urma prezenţei în sezonul 2012-2013 în grupele Ligii Campionilor.

Oamenilor lui Paszkany li se vor da 8, 6 milioane pentru prezenţa în faza grupelor, la care s-au adăugat 3,5 milioane ca bonus de performanţă, plus 5,2 milioane, bani rezultaţi în urma calculării modului de calcul al "market-pool-ul". O sumă "frumuşică" pe care finanţatorul din Gruia o poate redirecţiona către echipă. Sau cel puţin o parte din ea. Restul, pentru plăcerile personale sau ale iubitei, Anne Feher, care chiar a recunoscut faptul că patronul de la CFR o răsfaţă exagerat de mult.

Clujenii au reuşit să câştige în Liga Campionilor pe terenul celor de Manchester United

simeon stalpnicul png

"Nu e zi să nu-mi arate că e aici, că mă iubeşte şi că are grijă de mine. Uneori, chiar îl critic că mă răsfaţă prea mult", a mărturisit fata pentru revista OK!. Anne s-a cunoscut cu Arpad Paszkany în urmă cu cinci ani şi de atunci sunt de nedespărţit, aşa cum a povestit chiar şeful clujenilor: "Ne potrivim perfect spiritual şi sentimental, iar, mai nou, am constatat că facem echipă bună şi profesional. Comunicăm foarte bine şi ne facem programul de-aşa manieră încât, aproape zilnic, în jurul orei două, să luăm prânzul împreună, iar seara, să terminăm mai devreme ca să ne rămână timp pentru noi. Orice neajuns ar apărea în relaţia noastră îl dezbatem imediat, găsim întotdeauna variantă de mijloc, ca să nu ajungem să ne certăm. Nu ştim să ne certăm. Niciodată nu am plecat la culcare certaţi".

Oţelul, zero puncte, bani mai mulţi

Suma pentru clujeni este mult mai mică decât cea primită de Oţelul, 18.382.000 de euro, echipă ce nu a obţinut nici un punct în grupele competiţiei. Diferenţa între banii încasaţi de Oţelul şi cei ai CFR-ului vine în special din schimbarea modului de calcul al "market-pool-ului". În 2011/2012, Oţelul a primit 11,182 milioane de euro din drepturile de televizare, faţă de cele 5,202 milioane încasate de ardeleni.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net