Paul Anton s-a întors la Dinamo

Ultima actualizare:

    Paul Anton
Paul Anton

Mijlocaşul Paul Anton, 26 de ani, a revenit în Ştefan cel Mare după împrumutul la Getafe.

Paul Anton a adunat, sezonul trecut, 32 de partide și două goluri în Segunda Division, reușind promovarea cu Getafe CF în prima ligă a campionatului spaniol.Mijlocașul dinamovist s-a alăturat lotului pregătit de antrenorul Cosmin Contra în cantonamentul de la Săftica și va purta tricoul cu numărul 15 în noul sezon competițional, anunţă siteul oficial al lui Dinamo.

Cifrele lui Paul Anton:

2 două goluri a marcat Paul Anton pentru echipa din Ștefan cel Mare în 32 de partide disputate în toate competițiile, 24 în Liga 1, 4 în Cupa României și 4 în Cupa Ligii.

6 este numărul cluburilor la care a evoluat Paul Anton în carieră: Gloria Bistrița, FC Delta Tulcea, FCM Târgu Mureș, Pandurii Târgu Jiu, Dinamo București și Getafe.

18 ani este vârsta la care Paul Anton a debutat în Liga 1 Orange în partida FC Timișoara - Gloria Bistrița, scor 1-0 pe 1 august 2009. A adunat 136 de meciuri și 9 goluri în prima ligă a fotbalului românesc.

10 meciuri în Europa League are Paul Anton pentru Pandurii Târgu Jiu.

A evoluat la reprezentativa divizionară a României în meciurile amicale cu Bulgaria și Moldova, fiind convocat de fostul selecționer Anghel Iordănescu în lotul României pentru calificările la Euro 2016.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net