Paul Pogba a aruncat cu diamante în „cocoşi”!

Ultima actualizare:

    Paul Pogba şi-a impresionat colegii
Paul Pogba şi-a impresionat colegii

Pentru titlul mondial cucerit anul trecut, starul naţionalei Franţei le-a oferit colegilor câte un inel în valoare de 12.000 de euro.

În cantonamentul „cocoşilor” dinaintea primelor meciuri din preliminariile Euro 2020, Paul Pogba şi-a impresionat coechipierii cu un gest de adevărat lider al vestiarului.

Aproape 200.000 de euro a investit Paul Pogba pentru a le mulţumi astfel celor care l-au ajutat să ajungă în fruntea lumii la CM 2018, turneu final câştigat de fotbaliştii francezi. Pregătind meciul de astăzi din Moldova din preliminariile Euro 2020, campionii mondiali au fost adunaţi laolaltă de Pogba, fiecare primind în dar câte un inel încrustat cu numeroase diamante, safire şi rubine.

„E un mic gest după ce am câştigat Cupa Mondială cu aceşti mari jucători. Îi consider familia mea, aşa că le-am dat un mic cadou”, a declarat apoi mijlocaşul de la Manchester United. „Mic” în concepţia lui Paul Pogba înseamnă aproximativ 12.000 de euro, preţul fiecărui exemplar ajuns pe degetele colegilor de lot. „Mulţumesc pentru acest cadou incredibil”, a fost reacţia unuia dintre fotbaliştii francezi, Blaise Matuidi.

Mare admirator al baschetului, Paul Pogba s-a inspirat probabil de la celebrul Kobe Bryant, care făcut în trecut un gest similar. În semn de mulţumire pentru că a fost desemnat MVP-ul sezonului, fostul baschetbalist american le-a dăruit colegilor de la LA Lakers câte un ceas în valoare de 9.000 de euro fiecare.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net