Paul Pogba nu crede că AS Roma a renunțat la luptă

Ultima actualizare:

    Paul Pogba a înscris un gol în manșa tur cu AS RomaFoto: EPA-EFE
Paul Pogba a înscris un gol în manșa tur cu AS RomaFoto: EPA-EFE

Cu toate că echipa lui s-a impus cu 6-2 în manșa tur, Paul Pogba nu consideră că Manchester United și-a asigurat calificarea în finala ediției 2020/2021 a Ligii Europa, programată la Gdansk, în 26 mai. Francezul consideră că AS Roma n-a renunțat încă la luptă.

Programat joi, 6 mai, la ora 22.00, în capitala Italiei, meciul retur se desfășoară la doar două zile după ce gruparea peninsulară a anunțat venirea ca antrenor a lui Jose Mourinho în locul lui Paul Fonseca, de la vară. Iar această schimbare poate mobiliza grupul de jucători. Rezervat în declarații este și Paul Pogba, care consideră că rezultatul din tur e pozitiv, însă susține că lupta nu e încheiată: „Mai avem un meci de disputat. Trebuie să rămânem concentrați și să disputăm a doua partidă cu aceeași mentalitate. În prima parte a meciului tur, am comis două erori și am încasat tot atâtea goluri. După al doilea gol, am fost puțin dezorganizați. Dar la pauză am vorbit. Am spus să facem lucruri simple. Managerul ne-a vorbit, ne-a motivat. Ne-a determinat să dăm totul și să înscriem cât mai multe goluri”, a spus jucătorul lui Manchester United. Mult mai interesantă se anunță a fi cealaltă semifinală, programată tot joi, la ora 22.00. Dominatoare în tur, Villarreal a  obținut o victorie la limită (2-1), ceea ce face din Arsenal Londra favorita la calificare.

9.500 de spectatori la finala Ligii Europa

Autorităţile poloneze au căzut de acord ca 9.500 de spectatori să asiste la finala Ligii Europa, din 26 mai, de la Gdansk. Decizia survine după ce s-a acordat permisiunea ca 25 la sută din capacitatea stadionului să fie ocupată. "Suporterii veniţi din străinătate vor trebui să se conformeze restricţiilor şi cererilor de intrare pe teritoriul polonez, deoarece nu va exista nicio excepţie", a anunţat UEFA, care subliniază că accesul în stadion va fi acordat în conformitate cu legislaţia locală şi ar putea include necesitatea de a fi vaccinat sau un test COVID-19 negativ.

Liga EuropaSemifinaleJoi, 6 mai, ora 22.00AS Roma - Manchester United (2-6 în tur)Arsenal  Londra - Villarreal (1-2 în tur)Finala e programată în 26 mai, la Gdansk.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net