Eliminată din Liga Campionilor de FC Porto și aflată pe locul 3 în Serie A, la 10 puncte de liderul Inter Milano, Juventus Torino riscă să nu atingă niciun obiectiv anul acesta. Tocmai de aceea presa a scris în ultimul timp despre plecarea lui Cristiano Ronaldo. Zvonul că lusitanul s-ar reîntoarce la Real Madrid a fost respins de către vicepreşedintele clubului torinez, Pavel Nedved.


Oficialul a reacționat deunăzi: "Are un contract valabil până la 30 iunie 2022 şi va rămâne. Pentru mine, Cristiano este de neatins", a spus Nedved, care a dezmințit și o schimbare pe banca tehnică a „Bătrânei Doamne”: "Pirlo este şi va fi antrenorul echipei Juventus. Este sigur sută la sută. Ne-am angajat la un proiect cu Andrea, ştiind că vor exista dificultăţi. Am vrut să facem mai bine decât a ieşit şi nu am reuşit, dar dificultăţile au fost prevăzute. Suntem foarte calmi. Suntem pe calea pe care ne-am dorit-o, pe care vom rămâne. El are totul pentru a deveni un mare antrenor", a precizat fostul internaţional ceh.  
Transferat în 2018, Cristiano Ronaldo a disputat de atunci 123 de meciuri pentru Juventus Torino în care a marcat  95 de goluri. Andrea Pirlo, în schimb, a fost numit antrenor principal în vara trecută, înlocuindu-l pe Maurizio Sarri.  

 
 
Loading...