În primă fază, Neville a încercat să-şi vândă locuinţa de aproape 500 de metri pătraţi cu 4,7 milioane de euro. Pentru că n-a găsit un client, fostul fotbalist s-a orientat către piaţa chiriilor, solicitând un preţ la fel de exorbitant.


Phil Neville, consacrat în tricoul lui Manchester United şi retras din activitate în acest an de la Everton, n-a fost niciodată unul dintre cei mai bine plătiţi fotbalişti din lume. În ciuda acestui fapt, britanicul deţine unul dintre cele mai de fiţe apartamente văzute vreodată.

În centrul oraşului Manchester, într-un turn cu 47 de etaje, Neville şi-a cumpărat în 2006 un penthouse plasat pe trei nivele, cu vedere panoramică de 360 de grade, în schimbul a 3,5 milioane de euro. „E o adevărată pensiune în cer", spun agenţii imobiliari din Manchester despre proprietatea de lux în care fotbalistul a trăit câţiva ani împreună cu soţia sa, Julie, şi cei doi copii, Harvey (11 ani) şi Isabella (9 ani).

Cum familia Neville s-a mutat în 2011 într-o altă casă, de 4,5 milioane de euro, „apartamentul din cer" a fost scos la vânzare cu aceeaşi sumă.

Evident, clienţii nu s-au îngrămădit, iar Phil a fost nevoit să mai reducă din preţ, coborându-l la patru milioane. Chiar şi-aşa, nimeni n-a scos aceşti bani din buzunar. Disperat, Neville s-a gândit că poate are mai mult succes printre chiriaşi, stabilind un preţ de pornire de aproximativ 17.000 de euro. Pe lună!

Dormitorul copiilor seamănă cu un castel din poveşti

Din living şi din bucătărie se vede panorama oraşului


Ce facilităţi are apartamentul

* 464 m2, pe trei nivele
* vedere panoramică de 360 de grade
* schemă de culori în alb şi negru
* sistem de iluminare inteligent
* 4 dormitoare
* o baie decorată cu tema Mica Sirenă, celebrul personaj Disney
* dormitorul copiilor, prevăzut cu dulapuri asemănătoare unor castele din poveşti
* cameră specială de joacă pentru copii
* sală de gimnastică şi saună
* 5 locuri de parcare


 
 
Loading...