Petarde și fumigene în Ghencea, la primul meci oficial al Stelei. Ana Maria Popescu a dat lovitura de start

Ultima actualizare:

    Galeria Stelei a folosit fumigene și petarde Foto: sportpictures.eu
Galeria Stelei a folosit fumigene și petarde Foto: sportpictures.eu

Promovată în Liga 2, în mai, echipa de fotbal CSA Steaua a disputat și primul meci oficial pe noua arenă din Ghencea. Gruparea roș-albastră s-a impus cu 1-0 în fața lui Csikszereda, formație care a participat la Play-Off-ul ediției precedente. Fanii au aruncat petarde și fumigene, continuând disputa cu patronul FCSB.

Invitată de onoare, vicecampioana olimpică de la Tokyo, stelista Ana Maria Popescu a dat lovitura de începere a primei partide oficiale de pe noul stadion bucureștean. Spadasina a fost ovaționată de cei circa 4.000 de spectatori prezenți în arenă, printre aceștia afându-se și Anghel Iordănescu. Mai apoi, Steaua s-a impus cu 1-0 în fața lui Csikszereda, unicul gol fiind înscris de Chipirliu, în minutul 79. E de amintit că acesta a izbutit să deschidă seria golurilor și în partida cu OFK Belgrad (6-0), cea prin care s-a inaugurat noul stadion. După meci, căpitanul CSA Steaua, Valentin Bărbulescu, a declarat la Digi Sport că echipa va atinge un nivel optim abia după etapa a 4-a și a mărturisit că a slăbit patru sau cinci kilograme în această partidă disputată pe o temperatură ridicată deși a fost programată seara. „De prin minutul 75 ne uitam la tabelă să vedem cât timp mai este. Suporterii ne-au împins de la spate”. 

În timpul disputei de miercuri seară, fanii Stelei au continuat disputa cu patronul FCSB, Gigi Becali. Aceștia au afișat un banner și au arborat o cruce pe care era scris Gheorghe Becali, precum şi anii 1958 şi 2021, potrivit gsp.ro. Totodată, galeria a scandat lozinci xenofobe la adresa echipei din Miercurea Ciuc. De asemenea, fanii au folosit materiale pirotehnice, torţe, fumigene şi petarde, determinându-i pe organizatori să facă dese apeluri pentru restabilirea ordinii.Cum nu s-a transformat într-o societate cu acţionariat majoritar privat, CSA Steaua nu are drept de promovare în Liga 1. Gruparea și-a propus să câștige ediția 2021/2022 a Cupei României la fotbal. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net