Petrescu a distrus visul lui Hagi

Ultima actualizare:

    CFR a câştigat cu 2-1 meciul tehnicienilor din “Generaţia de Aur”, iar Viitorul, campioana în exerciţiu, nu mai poate spera nici la podiumCaptură Digisport
CFR a câştigat cu 2-1 meciul tehnicienilor din “Generaţia de Aur”, iar Viitorul, campioana în exerciţiu, nu mai poate spera nici la podiumCaptură Digisport

Ardelenii s-au revanşat după gafa cu Astra Giurgiu şi au câştigat la Ovidiu pe un teren mult mai greu. A fost o partidă specială între echipele antrenate de doi foşti mari internaţionali, Dan Petrescu şi Gheorghe Hagi, fiecare cu câte un titlul de campion al României în palmares, din postura de tehnicieni. Duminică a ieşit bine însă doar pentru “Bursuc”.

Omrani şi Deac au rezolvat meciul cu Viitorul în primele 25 de minute, iar apoi a fost doar o joacă de-a şoarecele şi pisica. Trupa “Regelui” a alergat după egalare, dar experimentaţii feroviari au manageriat bine avantajul şi nu s-a putut întoarce scorul, chiar dacă Ianis Hagi a redus din diferenţă cu câteva minute înainte de final. Mai interesant a fost duetul declaraţiilor lui Hagi şi Petrescu, cei care s-au flatat reciproc cât au putut de mult. ”E foarte greu să le dea cineva două goluri. Chiar dacă a vândut mulți jucători, Hagi a adus alţii de la echipa a doua care s-au integrat, sunt talentați. Prima repriză a fost perfectă. Meritam și un al treilea gol, indiferent de ce îmi spun alții. Penalty-ul lor a fost acordat ușor. Nu cred că dacă cei de la Viitorul vor juca 100% vor mai pierde vreun meci acasă. Steaua şi Viitorul au făcut cele mai multe puncte în play-off datorită lui Budescu şi Ianis. Hagi a avut dreptate: Ianis trebuie să fie la naţională şi la un club din străinătate”, a spus Petrescu, la finalul meciului.

Ianis a marcat golul de onoare

Şi “Regele” a vorbit frumos despre ardeleni, despre care a spus că nu formează o echipă deloc defensivă şi inestetică. ”A fost o primă repriză dominată de la cap la coadă de CFR Cluj. Nu trebuia să ne surprindă jocul lor, știam că joacă agresiv 20, 30 de minute, le-am arătat pe video asta băieților. Pentru că nu este adevărat ce spune toată România și anume că Dan Petrescu se apără. Am fost depășiți de viteza și de puterea lor și am primit două goluri. Este clar că Steaua și CFR Cluj sunt cele mai puternice echipe din campionat, echipele cu loturile cele mai bune, experimentate și e limpede că între ele se va da lupta pentru campionat”, a declarat Hagi. Această victorie vitală a CFR-ului în faţa Viitorului vine după ce anul trecut a fost exact invers, constănţenii ieşind campioni după ce i-au învins pe ardeleni cu 1-0 în chiar ultima etapă a play-off-ului.

“Regele” vrea VAR şi mai multe schimbări

Cu sezonul aproape compromis după ce şi locul 3 a devenit greu de atins în acest moment, Gheorghe Hagi se gândeşte la viitor. Iar ce vrea el poate fi numită o mică revoluţie a fotbalului. ”Aştept să se facă mai multe schimbări şi la fotbal. De ce doar 3 şi nu 5, 6 sau 7? În anii 70  se jucau 20-30 de meciuri pe an. Acum sunt 60. Au crescut şi viteza, şi efortul. Cât să duci? Şi de ce să nu fie VAR? S-au anulat goluri valabile şi nu au mers echipe la mondiale. La viteza jocului fiecare poate greşi, dar pe imagine nu mai ai cum”, a declarat Hagi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net