Petrolul, eşec cu ochii în lacrimi

Ultima actualizare:

    Gazdele de la FC Botoşani  au afundat şi mai tare  Petrolul în subsolul  clasamentului din play-outFoto: sportpictures.eu
Gazdele de la FC Botoşani au afundat şi mai tare Petrolul în subsolul clasamentului din play-outFoto: sportpictures.eu

Prima etapă a play-out-ului a adus o nouă înfrângere pentru Petrolul, 0-1 la Botoşani, ploieştenii accentuându-şi astfel situaţia dramatică în care se află.

Pe ultimul loc, “lupilor” le fuge pământul de sub picioare, salvarea de la retrogradare fiind din ce în ce mai greu de realizat. La finalul partidei de vineri seară, tehnicianul Petrolului, Constantin Schumacher, a cedat nervos, fiind surprins cu lacrimi în ochi la vestiare.

“Echipa s-a descurcat destul de bine, dar n-am avut şansă. Vom face totul pentru a depăşi pasa proastă. Jucătorii sunt afectaţi şi de decizia de a ni se bloca salariile. Eu nu pot să renunţ, pentru că ştiu cât am muncit. Dacă patronul vrea să mă schimbe, e decizia dumnealui”, a spus Schumacher, care n-a luat nici un punct de când a fost instalat pe banca ploieştenilor.Dezastrul de la Petrolul a fost subliniat de o fostă glorie a echipei, Valeriu Răchită. “Pe Schumacher nu-l recomanda nimic să fie adus la Petrolul şi consecinţele se văd. Nici Mourinho n-ar avea ce să facă, e o problemă de management. Falimentul e aproape dacă echipa retrogradează”, a insistat Răchită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net