Petrolul Ploiești se confruntă cu cazuri de COVID-19 și și-a amânat meciul de la Arad

Ultima actualizare:

    Petrolul Ploiești se confruntă cu mai multe cazuri de fotbaliști infectați cu COVID-19Foto: sportpictures.eu
Petrolul Ploiești se confruntă cu mai multe cazuri de fotbaliști infectați cu COVID-19Foto: sportpictures.eu

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, astăzi (joi, 2 iulie), departamentul său de competiții a amânat meciul UTA – Petrolul Ploieşti, programat sâmbătă, 4 iulie, în prima etapă din Play-Off-ul ediției 2019/2020 a Ligii 2. Decizia a fost luată după ce şase persoane din cadrul grupării prahovene au fost testate pozitiv cu COVID-19. De asemenea, a fost depistat pozitiv la noul coronavirus şi un arbitru care nu va mai fi delegat la meciurile din divizia a doua.

Pe site-ul oficial al FRF se specifică faptul că „având în vedere discuţiile avute cu reprezentanţii celor șase formaţii implicate în play-off-ul Ligii 2, în cadrul ultimei videoconferinţe, pentru a stabili modul de acţiune pe mai multe scenarii posibile, partida UTA Arad – FC Petrolul Ploieşti, programată sâmbătă, 4 iulie, la Arad, a fost amânată. Meciul va fi reprogramat în prima dată disponibilă. De asemenea, Federaţia Română de Fotbal precizează că partidele amânate, în cazul în care vor exista mai multe, vor fi reprogramate în ordinea amânării acestora şi utilizând toate datele disponibile din calendarul competiţional. DSP Prahova a demarat o anchetă epidemiologică la clubul din Ploieşti”.În legătură cu cavalerul  fluierului depistat pozitiv, Federaţia Română de Fotbal a anunat că „lotul pentru Liga 1 şi meciurile ce urmează a se disputa în Liga 2 cuprinde 70 de arbitri. Aceştia au efectuat până acum trei teste, de la începutul lunii iunie şi până în prezent. Costurile acestor testări sunt suportate integral de Federaţia Română de Fotbal. Arbitrul depistat pozitiv nu va mai fi delegat în acest final de sezon. Conform anchetei epidemiologice declanşate, s-a constatat că arbitrul s-a infectat la locul de muncă, în afara activităţii sportive”, s-a subliniat pe site-ul FRF.

 Campionatul de fotbal al României - Liga 2Play-OffEtapa 1Vineri, 3 iulie, ora 17.00Turris-Oltul Turnu Măgurele – Campionii FC ArgeșMarți, 7 iulie, ora 20.00CS Mioveni – Fotbal Club RapidMeciul UTA Arad – FC Petrolul Ploiești a fost amânatEtapa a 2-a (11 iulie)Petrolul - RapidFC Argeș - MioveniUTA - Turnu MăgureleEtapa a 3-a (18 iulie)Turnu Măgurele - PetrolulMioveni - UTARapid - FC ArgeșEtapa a 4-a (25 iulie)Petrolul - FC ArgeșUTA - RapidTurnu Măgurele - MioveniEtapa a 5-a (1 august)Mioveni - PetrolulRapid - Turnu MăgureleFC Argeș - UTAClasament la zi1.UTA Arad 25p2.CS Mioveni (*) 20p3.Turris-Oltul Turnu Măgurele (*) 20p4.Campionii FC Argeș 19p5.FC Petrolul Ploiești 19p6.Fotbal Club Rapid (*) 19p(*) echipele beneficiază de o rotunjire în plus cu 0,5. La final, în caz de egalitate de puncte, echipele care au beneficiat la început de rotunjire vor fi în dezavantaj.

image
image
image
image
image
image
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net