Fostul selecţioner Victor Piţurcă nu pregăteşte niciun club din vara trecută şi şo-ar dori un contract în străinătate. Dacă nu va avea această variantă, ar antrena şi gratis în ţară.


"Sunt în negocieri de mai mult timp. Dar, concret, nu este nicio echipă despre care putem spune că voi semna 100% cu ea. Am câteva oferte din Europa, de la vecinii noștri de aici de aproape. Normal că m-ar atrage dacă investițiile ar fi la un nivel normal. Poate va fi ceva și în România. Dacă nu voi găsi echipă, într-un târziu voi reveni și în România. Nu pot să stau prea mult departe. Vin și la o echipă mică, vin și pe gratis. Nu mi se pare nimic atractiv acum, în România.
La Dinamo n-aș merge niciodată, e prea târziu să am asemenea aventuri. N-aș merge nici la Viitorul, dar nu cred că eu cu Hagi ne-am înțelege. Avem viziuni diferite despre fotbal. Poate să-și aducă un antrenor să se sfatuiască cu el, să-l conducă, pentru că face ce vrea, e clubul lui. La FCSB nici nu se pune problema să revin. Mai sunt echipe la care aș putea să merg. Chiajna, Astra, Voluntari.
Însă, pentru mine, Craiova ar fi prima opțiune. Mai ales dacă se va construi și acel stadion, sper și suporterii să vină lângă echipă", a spus Victor Piţurcă la Dolce Sport.

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: