Piţurcă a dat 6-6 la arabi!

Ultima actualizare:

    Victor Piţurcă a urcat pe podium cu Al-Ittihad
Victor Piţurcă a urcat pe podium cu Al-Ittihad

„Ori la bal, ori la spital!” pare să fie deviza lui Victor Piţurcă în Arabia Saudită.

Antrenorul român de 58 de ani a trăit un adevărat coşmar în toamnă, având nevoie de câteva luni pentru a da de gustul victoriei. Până la urmă, Piţi a spart gheaţa la mijlocul lunii februarie, într-un moment în care mulţi îl vedeau deja întors acasă. Descătuşaţi, „tigrii” de la Al-Ittihad au continuat să lege victoriile, ajungând acum la şase succese la rând. Cel puţin deocamdată, aceasta pare să fie cifra norocoasă a lui Victor Piţurcă, care a mai dat 6-6 în carieră, dar cu ajutorul zarurilor.

Ultima victorie obţinută de Al-Ittihad a venit luni, pe teren propriu, în faţa a peste 30.000 de spectatori. Cu foştii stelişti Sânmărtean şi Szukala pe teren, echipa lui Piţi a trecut cu 3-1 de codaşa Al-Raed, consolidându-şi poziţia a treia în clasament. Cel puţin deocamdată, titlul e departe (liderul Al-Nasr are nouă puncte avans), însă meciul direct dintre cele două echipe, programat acasă la Al-Ittihad peste două etape, ar putea schimba situaţia.

"San Martean" e idol la Jeddah

Chiar dacă nu a marcat, Lucian Sânmărtean a avut nevoie doar de câteva meciuri pentru ca fanii lui Al-Ittihad să-i cadă la picioare. Evoluţia echipei lui Piţurcă la mijlocul terenului se bazează aproape în totalitate pe driblingurile şi pe pasele lui „San Martean”, aşa cum îi spun arabii fostului „magician” al Stelei. De altfel, suporterii grupării din Jeddah au creat şi un filmuleţ, postat pe internet, cu cele mai spectaculoase faze reuşite de Sânmărtean.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net