Piţurcă s-a dat răcit ca să-l evite pe Iordănescu

Ultima actualizare:

    Victor Piţurcă riscă  să-şi piardă postul  dacă se va schimba  preşedintele la FRF
Victor Piţurcă riscă să-şi piardă postul dacă se va schimba preşedintele la FRF

Anghel Iordănescu a fost instalat director tehnic, iar Piţurcă trebuie să-i dea raportul. Relaţia dintre ei e rece, iar antrenorul a invocat o gripă pentru a nu da ochii cu el.

Acum, la început de an, Iordănescu a stabilit o întrunire la „Casa Fotbalului" cu toţi cei din staff-ul tehnic al echipei naţionale, dorind să discute împreună strategia pentru perioada imediat următoare. Dacă majoritatea a răspuns prezent, Victor Piţurcă a declinat invitaţia. Oficial, a transmis prin asistenţi săi că o răceală îl ţine ţintuit la pat, dar de fapt selecţionerul nu a vrut să răspundă în faţa lui „Tata Puiu".

simeon stalpnicul png

De altfel, Piţi a anunţat chiar înaintea numirii în funcţie a lui Iordănescu că nu are nevoie de şef, el fiind obligat acum să-i dea raportul „Generalului", care are şi puterea de a propune şi demite antrenori de la loturile naţionale, categorie în care intră şi Piţurcă.

Totuşi, decizia selecţionerului nu a avut decât rolul de-al enerva pe noul director tehnic, care a şi întrerupt şedinţa după scurt timp. „Am fost la şedinţa cu Anghel Iordănescu, dar nu am stabilit nimic. Nu am discutat prea multe...Cel care va vorbi va fi Piţurcă, nu noi cei din staff-ul tehnic. Întrunirea va avea loc în scurt timp, acum selecţionerul e răcit şi de aceea nu a putut veni acum la sediul Federaţiei", l-a scuzat secundul său, Florin Marin.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net