Pleacă Alexa, vine Miriuţă?

Ultima actualizare:

    Dan Alexa a reușit  să țină echipa  în prima ligăFoto: sportpictures.eu
Dan Alexa a reușit să țină echipa în prima ligăFoto: sportpictures.eu

Concordia Chiajna a pierdut acasă meciul cu Poli Timişoara, 0-1, iar la final Dan Alexa i-a „înţepat” pe şefi, dar fără a pronunţa vreun nume. Totuşi, cel vizat era primarul Minea şi acum acesta are motivul perfect pentru a scăpa de un antrenor incomod.

“Dacă nu schimbăm nimic o să ne batem iar la retrogradare. Ce trebuia să facem în vară nu am făcut, au plecat jucători buni şi nu au venit alţii care să ne întărească lotul. Sunt şi mulţi oameni care nu se pricep la fotbal, dar se implică în toate. S-au întâmplat unele lucruri, dar care ţin de treburile interne. Sincer, dacă jucam trei zile nu dădeam gol, era o minune dacă băteam Timişoara”, a răbufnit Alexa. Din câte se pare, primarul Mircea Minea e cel care a „tăiat” cantonamentul şi care oferă condiţii tot mai proaste de antrenament, astfel că ilfovenii s-au prezentat la stadion cu doar două ore înaintea meciului şi totodată total nepregătiţi. Se pare că între edil şi preşedintele clubului, Cristi Tănase, s-a iscat un conflict, iar victima e Dan Alexa, implicit echipa. „Sunt şanse să plec. Am început cariera de antrenor, am avut performanţe la 37 de ani, dar nu-mi convine să pierd, să mă chinui”, a confirmat tehnicianul, unul adus cu girul lui Tănase la echipă, posibila despărţire de ilfoveni.


    Miriuţă e liber de contract  după despărțirea de CFR ClujFoto: sportpictures.eu
Miriuţă e liber de contract după despărțirea de CFR ClujFoto: sportpictures.eu

Oricum, primarul vrea ca-n locul lui Alexa să-la ducă pe Vasile Miriuţă, antrenor foarte bun, sacrificat recent de CFR-işti pentru a-l instala pe Dan Petrescu. Dacă acesta va refuza, la Chiajna ar putea sosi Leo Grozavu, de asemenea liber de contract după despărţirea de Botoşani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net