Pleacă Mutu de la ASA? Oficial, e învoit de la echipă!

Ultima actualizare:

    Adi Mutu a jucat puţin pentru ASA, preferând postul de “secund”
Adi Mutu a jucat puţin pentru ASA, preferând postul de “secund”

Potrivit Dolce Sport, directorul sportiv al mureşenilor, Daniel Stanciu, i-ar fi transmis lui Mutu că nu se mai poate implica în şedinţele de pregătire, ca antrenor neoficial, această postură revenindu-i tehnicianului din acte, George Ciorceri. Mutu ar fi ripostat, s-ar fi certat şi cu şeful Claudiu Maior şi şi-ar fi reziliat contractul.

La câteva ore după izbucnirea scandalului, Mutu a postat un mesaj pe contul său de Facebook: „Domnilor, nu m-am certat cu Daniel Stanciu sau cu altcineva...sunt accidentat şi am venit la Bucureşti, având permisiunea clubului, bineînţeles...Luni, voi fi la meci, alături de colegii mei“.

Şi clubul a venit cu o variantă oficială. "Adrian Mutu este în continuare jucătorul formaţiei noastre. Motivul pentru care nu face parte din lotul ASA pentru meciul cu Viitorul este că fotbalistul acuză uşoare probleme medicale la glezna piciorul drept. Infirmăm orice fel de conflict între Adrian Mutu şi directorul sportiv Daniel Stanciu sau conducerea echipei noastre.Zvonurile apărute în presă sunt pure speculaţii, atmosfera în sânul echipei noastre fiind una absolut normală, jucătorii concentrându-se pe buna pregătire a ultimelor 2 meciuri rămase din această ediţie de campionat. Mai mult, ţinem să facem precizarea că, până în acest moment, niciunui jucător nu i-a fost reziliat contractul de joc", se arată în comunicat. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net