Pleacă Reghe, e liber la poker!

Ultima actualizare:

    Reghecampf îşi va încheia  în vară al doilea mandat  pe banca celor de la FCSBFoto: Sportpictures.eu
Reghecampf îşi va încheia în vară al doilea mandat pe banca celor de la FCSBFoto: Sportpictures.eu

Despărţirea lui Laurenţiu Reghecampf de FCSB devine tot mai certă, informaţiile scurse pe surse primind şi confirmări directe. Ultima vine chiar din partea antrenorului în vârstă de 41 de ani, care a vrut să vorbească despre interzicerea jocurilor de noroc, dar căruia i-a scăpat accidental o dezvăluire.

Alibec şi compania se plictisesc teribil în cantonament şi încearcă să umple timpul mort prin tot felul de activităţi de relaxare. Una dintre principalele preferinţe este jocul de poker, dar lucru acesta prezintă două mari defecte! Se cade repede în patimă şi se joacă pe bani. Astfel, Laurenţiu Reghecampf a eliminat cărţile de joc din programul echipei şi a spus că nu poate reveni decât după plecarea sa de la echipă. Întrebat hoţeşte de ziarişti când înseamnă asta, Reghecampf s-a scăpat şi a făcut o declaraţie cu dublu impact.

”Poate la anul, când nu o să mai fiu, dacă nu o să mai fiu, poate cel care va veni va încerca altceva”, a spus tehnicianul, care a anunţat practic data plecării sale, trimiţând şi o ironie spre un posibil succesor al său, Marius Şumudică, recunoscut pentru dependenţa de astfel de practici.

Interesant este însă faptul că Gigi Becali nu se află pe aceeaşi lungime cu Reghecampf în ceea ce priveşte jocul de poker, acesta fiind încă un motiv al iminentei despărţiri. „Eu sunt stăpân acolo şi le-am dat voie, eu îi las să joace poker. Ei joacă pe beţe de chibrituri, iar la final, dacă ai 10 beţe, ai câştigat 10 euro. Alibec e favoritul meu şi am fost de acord să se schimbe regulamentul. El mă face campion şi o să iau şi 15 milioane de euro pe el. Îi accept orice. Trişam la poker, dar lucrurile rele pe care le-am făcut vreau să le şterg. Vreau să uit lucrurile şi păcatele pe care le-am făcut. Eu jucam cu patimă, băieţii ăştia joacă acum de distracţie”, a spus Becali.

Totuşi, nimeni nu ştie de unde vine antipatia lui Regehcampf pentru jocul de poker, el însuşi nefiind străin de această lume. În 2012, tehnicianul a fost surprins pierzând 600 de dolari într-un cazinou din Las Vegas, unde era în vacanţă cu familia. Oricum, atitudinea este una bună, mai ales că urmează să plece din nou la arabi, unde astfel de vicii chiar sunt interzise prin lege.

Este bătaie între cei care vor să-l înlocuiască

Gigi Becali nu mai aşteaptă finalul sezonului şi în condiţiile în care Reghecampf e ca şi plecat a dat drumul la negocieri. Latifundiarul joacă la mai multe capete, dar până acum nicio soluţie nu pare aproape de concretizare. Edi Iordănescu e apreciat, dar el nu vrea să lucreze cu Mihai Stoica, ci cu Narcis Răducan. Dan Petrescu rămâne un vis încă neîmplinit, dar până nu incheie cu arabii de la Al Nasr nu poate fi luat în calcule. Nu în ultimul rând, Marius Şumudică rămâne o variantă, dar una aparent nerealistă. 

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net