Fotbaliştii au două mari boli: tatuajele şi frezele. Poţi să fii cel mai mare jucător al planetei, dacă nu-ţi pictezi pielea şi nu-ţi faci părul într-un mod deosebit, eşti degeaba! Paul Pogba le-a înţeles perfect pe toate şi ieri a lovit din nou.


Francezul a postat pe unul dintre numeroasele sale conturi de socializare câteva fotografii proaspete cu el pe scaunul frizerului şi cu explicaţia: „Arde părul!”. Titlul e clar şi face trimitere la noua coafură care relevă nişte flăcări ce încep să-i ardă podoaba capilară mai întâi mocnit, plecând de lângă urechea stângă, pentru ca să ajungă o adevărată vâlvătaie spre urechea dreaptă.

untitled45.jpg

Francezul îşi schimbă culoarea părului în fiecare săptămână
Foto: Instagram

O nebunie de moment, mai mult ca sigur, dar trebuia să-şi facă cumva simţită revenirea după două etape de suspendare suferită din cauza cartonaşului roşu văzut la meciul cu Arsenal. Jose Mourinho speră însă ca mijlocaşul în vârstă de 24 de ani să se remarce şi altfel la partida cu West Bromwich Albion, de duminică, pentru că e nevoie de puncte pentru a sta aproape de liderul Manchester City.

untitled122.jpg

Pogba nu ţine mult pentru el câte o freză. Pe toate le pune imediat pe reţelele de socializare
Foto: Instagram

Măcar la Pogba ne-am obişnuit. De-a lungul timpul, jucătorul născut la Lagny-sur-Marne din părinţi musulmani emigraţi din Guinea a afişat toate frezele din lume posibile. Părul său a fost de nenumărate ori vopsit blond şi tuns în forma steagului Franţei, al unui şarpe veninos sau al unui arc cu săgeţi. Într-un singur fel n-a fost niciodată Pogba: chel.

A fost cel mai scump transfer al lumii

Paul Pogba nu este însă doar creaţie de marketing, ci un fotbalist chiar de talie mondială. În 2016, francezul a devenit cel mai scump jucător al planetei după ce United a plătit pentru el lui Juventus suma de 105 milioane de euro, depăşind recordul de atunci al lui Bale, pentru care Realul îi aruncase lui Tottenham 101 milioane de euro. Nici de atunci n-a căzut prea mult în top, ci doar un loc, devansat de nebunia şeicilor lui PSG care au plătit pe Neymar 222 de milioane de euro.

 
 
Loading...