Poli s-a înecat în "petrol"

Ultima actualizare:

    Elek n-a fost în  stare să marcheze  pentru ACS şi  echipa lui  a pierdut  cu Petrolul
Elek n-a fost în stare să marcheze pentru ACS şi echipa lui a pierdut cu Petrolul

“Lupii galbeni” nu mai câştigaseră un meci în Liga I de pe 27 noiembrie 2015 şi au jucat în acest play-off doar că trebuie, având însă de mult timp certitudinea retrogradării. Din când în când mai reuşesc însă să încurce pe cineva.

Au reuşit cu CFR, în urmă cu două etape, dar şi la Timişoara, o echipă disperată după puncte, care vede cu propriii ochi cum îi fuge pământul de sub picioare. Cu doar opt puncte în clasament şi şase etape de jucat până la final, Petrolul nu mai are decât şanse teoretice de salvare. Ar trebui să aibă un final de sezon fulminant, ceea ce nu prea pare posibil.

A reuşit însă să-i bată un cui în sicriu lui ACS Poli, echipă care miza şi ea în sfârşit pe trei puncte uşoare, ce ar fi urcat-o pe locuri de rămânere în Liga I. „Poetul” Astafei a stricat însă calculele hârtiei, iar timişorenii rămân blocaţi pe al şaptelea loc al play out-ului, în spatele Chiajnei şi al Voluntariului, cele două echipe ale judeţului Ilfov.

La finalul săptămânii, bănăţenii mai pot face un pas spre liga secundă, dacă pierd la Botoşani, iar Petrolul poate afla după jocul cu Voluntariul dacă într-adevăr poate încerca minunea, sau a fost doar un foc de paie. E cert însă că lupta se va da până la finalul din luna mai, când cea mai bună echipă din lupta pentru evitarea retrogradării va merge în Liga Europa. 

Sunt în colaps financiar

ACS Poli se confruntă cu grave probleme financiare, iar clubul e pe cale să se desfiinţeze dacă va retrograda la finalul acestei stagiuni. Preşedintele Daniel Stanciu şi-a dat demisia şi a anunţat că nici măcar insolvenţa nu este o soluţie pentru bănăţeni, deoarece ACS Poli Timişoara este o organizaţie non-profit şi legal nu poate intra în faliment, ci doar să-şi întrerupă brusc activitatea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net