Poli Timişoara are antrenor nou!

Ultima actualizare:

    Dan Alexa vrea să-i ducă pe rapidişti în prima ligă
Dan Alexa vrea să-i ducă pe rapidişti în prima ligă

Dan Alexa a fost înlocuit pe banca tehnică a celor de la ACS Poli Timişoara, el anunţând că-şi dă demisia imediat după eşecul cu FC Viitorul, scor 0-4. Bănăţenii vor fi conduşi acum de Florin Marin, cel care aseară a părăsit Rapidul.

"Avem un nou staff tehnic, condus de Florin Marin. Este o alegere care ne aparține sută la sută și care credem că se pliază pe ceea ce vrem să facem în acest moment la Poli. Este un moment zero și trebuie să aducem Poli acolo unde ne propusesem în vară. Știți foarte bine că Dan Alexa și-a înaintat demisia imediat după meciul cu Viitorul. A luat decizia la cald, ne pare rău, cu toții regretăm. Dan Alexa a fost pilonul a ceea ce a fost Poli în ultimul an și jumătate. A reconstruit o echipă care a revenit în prima ligă, o formație puternică. Din păcate, campionatul nu a început așa cum am scontat. Continui să cred că împreună cu Dan Alexa puteam să redresăm această situație, dar a fost decizia lui sută la sută", a declarat managerul Daniel Stanciu.

"Ne-am orientat spre Florin Marin fiindcă este un antrenor cu experiență, un CV bogat, cu rezultate foarte bune. Să nu uităm de trecutul apropiat, Oțelul a fost una din revelațiile returului din sezonul precedent. Era 99% retrogradată, dar a reușit câteva rezultate de senzație, să câștige pe terenul Stelei plus acea victorie de la ASA, din ultima etapă. Mă bucur că a acceptat să vină și că din staff va face parte Iosif Rotariu, un nume mare al Timișoarei și al fotbalului românesc", a adăugat Stanciu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net