Popescu şi-a prezentat echipa oficial. E plină de foste glorii, dar programul e un copy - paste! Vom avea un "Ponta" şi la fotbal?

Ultima actualizare:

    FRF
FRF

Gică Popescu, candidatul la preşedenţia FRF cu cele mai mari şanse la victorie, şi-a făcut ieri public programul, dar şi partenerii cu care vrea să câştige bătălia din 5 martie.

Într-o conferinţă de presă, acesta a spus că Federaţia noastră va urma modelul belgian şi că baza va fi constituită de copii şi juniori. „Am muncit luni de zile să alcătuim acest plan, la care au muncit zeci de oameni. Am onoarea să vă prezint oficial prima echipă: Domnul Anghel Iordănescu e deja director tehnic al naţinalei. Gică Hagi se va ocupa de implementarea strategiei şi viziunii la nivel naţional. Bogdan Stelea, antrenor U21 si membru în departamentul de dezvoltare. Secretar general, Adalbert Kassai. Dumitru Mihalache, responsabil al departamentelor de competiţii şi dezvoltare. Cristian Bivolaru, director de relaţii internationale, strategii şi programe. Ilie Dumitrescu, şeful departamentului de strategii şi programe", a spus Popescu.

Din păcate pentru "Baci", doi contracandidaţi au şi sărit să-l acuze de plagiat.

"O echipă bună, interesantă, din păcate şi cu persoane care au fost în conducerea FRF timp de 23 de ani. În 1995 am propus Federaţiei ce vrea Popescu acum. Centrele se impun, dar depinde cum se face treaba acolo. Mi se pare un program bun pe hârtie, dar greu de aplicat. Trebuie să ne inspirăm de la sârbi şi croaţi, nu de la Belgieni", a declarat Puşcaş la Sport Total FM.

"Am auzit de aceste 90 de pagini pe care domnul Popescu le-a încropit. Mi-e teamă să nu avem un candidat copy-paste după programul lansat de mine anul trecut. Necesitatea regionalizării este o idee pe care mi-am asumat-o şi am transmis-o eu de mult. Dacă domnul Popescu şi citează sursa de inspiraţie nu poate decât să mă bucure. Văd că avem de-a face cu un program copy-paste şi sunt încrezător că vom câştiga alegerile".

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net