Portar atacat cu şerpi pentru că a "trădat"

Ultima actualizare:

    Portarul de la  Sydney Wanderers  s-a trezit cu „şerpi”  pe plasa porţii
Portarul de la Sydney Wanderers s-a trezit cu „şerpi” pe plasa porţii

Derby-ul dintre FC Sydney şi Western Sydney Wanderers din prima ligă australiană ne-a oferit imagini bizare, cum nu s-au mai văzut pe terenul de fotbal.

 Astfel, înainte de startul reprizei secunde, poarta oaspeţilor a fost luată cu asalt de nişte şerpi. Din fericire, aceştia nu erau reali, ci nişte jucării din plastic adresate portarului Vedran Janjetovic. Motivul e legat de faptul că fotbalistul în vârstă de 27 de ani s-a transferat în urmă cu o lună la Western Sydney după patru sezoane petrecute în curtea rivalilor de la FC Sydney. Aşadar, „şarpele” Janjetovic a fost considerat trădător şi a avut parte de o primire ostilă la primul meci împotriva fostei sale echipe. Şerpii care i-au atârnat minute bune în spate nu l-au deranjat prea mult pe portarul născut în Croaţia. Acesta a avut o contribuţie enormă la rezultatul de egalitate (0-0), cu câteva parade de excepţie care i-au enervat şi mai tare pe suporterii lui FC Sydney, liderul la zi al clasamentului în Australia. 

Figo a primit un cap de porc!

simeon stalpnicul png

Un caz similar a şocat lumea fotbalului la începutul anilor 2000. Pentru că s-a transferat de la Barcelona la Real, starul portughez a avut parte de o surpriză la un derby disputat pe „Camp Nou” în faţa foştilor fani. Când Figo se pregătea să execute un corner pentru Real, fanii Barcei au aruncat spre el cu un cap de porc afumat şi cu o sticlă de whisky.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net