Portarul de rezervă al echipei Sutton United, anchetat că a mâncat o plăcintă în timpul meciului

Ultima actualizare:

    Wayne Shaw, portarul de rezervă al Sutton United, mâncând cu poftă o plăcintă în timpul meciuluiFoto: captură foto/Youtube
Wayne Shaw, portarul de rezervă al Sutton United, mâncând cu poftă o plăcintă în timpul meciuluiFoto: captură foto/Youtube

Portarul de rezervă al echipei engleze de fotbal Sutton United, Wayne Shaw (46 de ani), a făcut un adevărat spectacol în timpul meciului Sutton – Arsenal. O casă de pariuri a oferit o cotă de 8 – 1 că Shaw ca mânca o plăcintă în timpul partidei, iar spre bucuria fanilor, mai ales a celor care au pariat, portarul chiar asta a făcut.

SunBets, o casă de pariuri din Marea Britanie a oferit o cotă de  8 – 1 că Wayne Shaw va fi filmat de BBC în timp ce mănâncă o plăcintă, specialitatea sa, în timpul meciului, precizează The Sun. Portarul de rezervă al Sutton United a făcut s-a înfruptat din deliciosul produsul de patiserie în minutul 83 al partidei, dar acum, managerul echipei, Paul Doswell, este nemulțumit de situație.

„Nu am jignit pe nimeni cu asta, nu este cazul aici. Au fost doar puțin amuzament și eu care îmi era foame”, a declarat apoi Wayne Shaw pentru BBC. La rândul lui, Doswell consideră că portarul său de rezervă a făcut o imagine prostă echipei: „Este un sfârșit foarte trist pentru o poveste foarte bună. Este clar că nu ai voie să pariezi și indiferent dacă a fost sau nu un pariu pentru amuzament, este inacceptabil.”

Comisia pentru Jocurile de Noroc din Marea Britanie a anunțat că va investiga dacă a existat sau nu o încălcare a regulilor de pariere, dar mai multe vedete britanice au făcut o petiție prin care cer conducerii echipei Sutton United să-l aducă înapoi pe Shaw, după ce a fost dat afară din echipă.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net