Portarul Timişoarei a dezvăluit cum l-a şantajat Daniel Stanciu

Ultima actualizare:

    Sascha Kirschstein, portarul Timişoarei
Sascha Kirschstein, portarul Timişoarei

La 35 de ani, după o carieră în primele două ligi din Germania, Sascha Kirschstein, a ajuns să trăiască la Timişoara cea mai neagră experienţă fotbalistică. El a povestit în presa germană cum l-a şantajat directorul sportiv Daniel Stanciu.

Portarul celor de la ACS Poli, Sascha Kirschstein, a fost titular în 20 din cele 23 de partide jucate de bănăţeni în acest sezon, dar acum a fost trimis la echipa a doua.

"Iniţial, am găsit atmosferă şi condiţii foarte bune la ACS Poli. Însă chiar şi la început au existat câteva lucruri care m-au deranjat. Plăţile au fost întârziate la sfârşitul verii. În cadrul acordului, trebuia să-mi iau banii la data de 15 a lunii, dar de fiecare dată a trebuit să fac observaţii. Până în noiembrie a fost bine, deoarece, deşi banii au ajuns cu întârziere, cel puţin au venit. Din decembrie, situaţia s-a schimbat. Eu încă aştept ultimele două salarii", a spus el pentru 11freunde.de. 

Apoi, a continuat: "Ultima dată când am vorbit cu directorul sportiv (n.r. - Daniel Stanciu) a fost acum două săptămâni. A încercat să mă dea afară din club şi m-a ameninţat. El mi-a spus că trebuie să semnez un nou acord pe un salariu semnificativ mai mic, pentru că am fost prea scump. Am de gând să fac plângere la UEFA. Nu mai joc, am fost trimis la echipa a doua. Directorul sportiv mi-a promis că voi reveni la prima echipă, dacă voi semna noul contract. Ştii, am jucat fotbal pentru că îmi place sportul. Dacă acum 20 de ani mi se propunea asta, cu siguranţă, făceam compromisuri. Dar eu am 35 de ni, am o familie, pe care trebuie să o hrănesc“.

 Întrebat despre viaţa din România, fotbalistul de 35 de ani a spus: „ Nu regret niciun pas. Nici măcar că am ajuns la Timişoara. Îmi place oraşul. Totuşi, îi avertizez pe toţi jucătorii: nu mergeţi în România!".

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net