Porumboiu: «Deaconu merge la murat dacă-l mai pune pe Petrescu»

Ultima actualizare:

    Adrian Porumboiu
Adrian Porumboiu

Fostul patron al celor de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu, l-a avertizat pe preşedintele CCA, Alexandru Deaconu, că va avea de suferit dacă mai deleagă un "fluieraş" ca Radu Petrescu, cel care a făcut praf meciul Petrolul - Dinamo neacordând două penalty-uri pentru roş-albi, unul pentru gazde şi dictând eronat o lovitură de la 11 metri pentru ploieşteni.

"Radu Petrescu nu trebuie pus la arbitri. Deaconu o să meargă la murat dacă îl mai pune. Nu e arbitru... N-are nicio treabă cu arbitrajul. În afară că e un tip îngâmfat... Petrescu nu umblă cu prostii. Atât poate el. Dar de Colţescu n-am nicio îndoială. Şi la cine s-a umblat, se mai umblă", a spus Porumboiu la Dolce Sport.

El crede că fosta sa echipă trebuia să fie penalizată cu un penalty în partida cu FC Braşov, 1-0. "Braşov a avut un 11 metri clar, ăsta a fost sigur, la duelul cu Mateiu. La henţ pare henţ, dar nu sunt sigur. Să fim serioşi, arbitrul adiţional nu putea să dea penalty. Sunt nişte copii care de-abia au pătruns în aria arbitrajului. Cum putea un asemenea arbitru să treacă peste central? Acel adiţional e în mod deosebit doar pentru a vedea dacă a trecut mingea de linia porţii", a mai spus Porumboiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net