Porumboiu: «Dinu Vamă aducea droguri în ţară!» Vamă: «Porumboiu e un ţăran, un prost!»

Ultima actualizare:

    Adrian Porumboiu
Adrian Porumboiu

Dinu Gheorghe, preşedintele Astrei, a dat de înţeles că vasluienii lui Porumboiu vor câştiga lejer partida cu Cehalăul, afirmaţii ce-au pornit un adevărat război al declaraţiilor jignitoare.

"El era la vamă, se ocupa cu trecerea drogurilor prin România. Probabil a păstrat ceva şi acum prizează. Să nu se uite faptul că FC Vaslui a pierdut un campionat după o înfrângere cu Ceahlăul. Lui Dinu Gheorghe îi place să mănănce rahat. Ceea ce mănâncă ei este gratis şi le place. Ce poţi să le mai spui unor oameni care aberează, care jignesc? FC Vaslui nu a avut nici o treabă cu jocurile de culise, este o echipă curată. Nu voi accepta ca FC Vaslui să fie jignit. Dinu Gheorghe este un profitor, un neica nimeni, nu a băgat nici un ban în fotbal. Pe Copos l-a băgat sub sicriu, pe Neculaie l-a nenorocit. Să stea în banca lui la Giurgiu. Mănâncă rahat!

Dacă a luat făină albă, mai bine lua de la mine că am mai sănătoasă. A vrut să fie spiritual? Să fie spiritual după ce-şi dă două palme în baie", a spus Porumboiu la sport.ro.

Replica a fost la fel de dură. "Domn e prea mult spus pentru ţăranul ăsta de la Vaslui. Acum a venit momentul să vorbesc şi eu de Porumboiu. Eu plec din fotbal dacă am spus că Vaslui va avea un meci uşor. E un prost, un nenorocit", a afimat şi Dinu Gheorghe.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net