Postolachi, un român în plus pentru Rădoi la naţionala de tineret

Ultima actualizare:

    Virgiliu Postolachi
Virgiliu Postolachi

Tânărul Postolachi de la PSG a primit cetăţenia română şi ar putea fi convocat pe ultima sută de metri de selecţionerul naţionalei de tineret.

Născut în Republica Moldova şi cu cetăţenie franceză, Virgiliu Postolachi (18 ani) a ales să reprezinte România la nivel internaţional. Primul care poate profita e Mirel Rădoi, selecţionerul de la Under 21.

Apărut de nicăieri, atacantul Postolachi a fost marea revelaţie a francezilor de la PSG în perioada de pregătire, el reuşind să înscrie şi un gol decisiv contra lui Atletico Madrid. Francezul de origine moldoveană era însă de mult timp în atenţia federalilor de la Bucureşti, care au profitat de legăturile de rudenie ale fotbalistului şi au demarat procesul de naturalizare.

Lucrurile s-au mişcat rapid şi Postolachi se poate considera deja cetăţean român, astfel că poate fi chemat să joace sub tricolor. La naţionala mare a lui Contra e cam greu deocamdată, Virgiliu având nevoie de continuitate la nivel înalt. Totuşi, proaspătul român poate reprezenta o soluţie de ultim moment pentru Mirel Rădoi şi pentru naţionala de tineret, care se pregăteşte de o dublă de foc cu Portugalia şi Bosnia (7 şi 11 septembrie), în preliminariile Euro 2019. Rădoi a trimis deja faxurile de convocare ale stranierilor (Radu, Nedelcearu, Paşcanu şi Ivan), dar în privinţa lui Postolachi e posibilă o convocare de urgenţă în zilele care urmează.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net