Povestea antrenorului care bate tot în Liga I!

Ultima actualizare:

    Ion Moldovan, un antrenor bucuros
Ion Moldovan, un antrenor bucuros

Ion Moldovan e tehnicianul Chiajnei de trei etape şi e neînvins până acum, Sepsi, Dinamo şi Voluntari fiind "victimele".

Tehnicianul de 63 de ani a dispărut din prima ligă şi-n ultimul timp era scouter, adică descoperea  puşti talentaţi pentru a-i aduce la la Dinamo II, sau, cel mai recent, era direct tehnic la Chiajna. Dar, plecarea lui Miriuţă a însemnat revenirea sa pe teren.

Ion Moldovan are 63 de ani şi de-a lungul timpului a pregătit echipe ca Oţelul Galaţi, FC Argeş Piteşti, Dinamo, UTA, Ceahlăul, tineretul României sau naţionala Libiei. Până să se întoarcă în Liga I, ultimul său contact cu primul eşalon fusese la Astra. Era în ediţia 2009 – 2010 şi a stat doar trei meciuri, având un eşec şi două remize. August 2009 a reprezentat despărţirea de „astrali” şi a trecut apoi pe la Dinamo II sau Mioveni. A fost scouter sau director tehnic, funcţie pe care a preluat-o şi la Chiajna din ianuarie 2017. Acum, în septembrie, după ce Vasile Miriuţă a ales să antreneze la Dinamo, şefii ilfovenilor au decis să-l „transfere” pe „Comisar” pe banca tehnică. Iar, întoarcerea sa în Liga I ca antrenor, una realizată după mai bine de opt ani, a fost o mutare excelentă. A debutat în acest sezon în faţa lui Sepsi şi a câştigat cu 2-1. A urmat Dinamo, echipa sa de suflet, pe care a învins-o cu 3-2 şi apoi a depăşit pe Voluntari, 1-0. „Avem linişte în pauza competiţională. Vom profita de această perioadă şi sper ca returul campionatului să ne prindă într-o stare fizică mult mai bună. Eu am o comunicare foarte bună cu jucători şi le spun mereu să creadă în valoarea lor”, a explicat Moldovan traseul de până acum.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net