Premieră în Liga 1: Uhrin, de la aeroport direct pe bancă

Ultima actualizare:

    Dusan Uhrin nici nu s-a mai schimbat după ce a coborât din avionFOTO: Sportpictures.eu
Dusan Uhrin nici nu s-a mai schimbat după ce a coborât din avionFOTO: Sportpictures.eu

Antrenorul ceh Dusan Uhrin a reușit să stabilească un record: este primul tehnician din istoria Ligii 1, dacă nu cumva din lume, care și-a cunoscut fotbaliștii direct în vestiar, înaintea unui meci oficial!

Instalat la Gaz Metan Mediaș în locul lui Edi Iordănescu, care a renunțat la colaborarea cu echipa, fostul antrenor al lui Dinamo a aterizat la București, luni, în jurul orei 16.00. Norocul lui a fost că primul meci al noii sale echipe era programat la Giurgiu, în seara aceleiași zile, astfel că tehnicianul a putut merge direct la stadion de la aeroport. Și-a cunoscut practic elevii direct la vestiare și, în ciuda acestui fapt, Gazul a reușit să scoată un 0-0 la malul Dunării. ”Un punct e ok, dar nu sunt mulţumit. N-a fost uşor să vin şi imediat să stau pe bancă”, a recunoscut el după meci. Uhrin a recunoscut că, deși nu i-a cunoscut personal, în perioada în care a stat în carantină în Cehia i-a studiat pe fiecare în parte și, mai mult, a făcut și 5 antrenamente online cu ei. ”Îi ştiu cam pe toţi de la Mediaş, am pregătit ultimele 5 antrenamente, dar eu vreau să câştigăm fiecare meci”, a mai spus Uhrin.

Aceasta nu a fost singura ciudățenie a meciului disputant la Giurgiu în finalul etapei a treia a play-off-ului. La gazde, antrenorul Bogdan Andone și fundașul Gabriel Tamaş au bifat ultima zi de contract chiar în ziua meciului. Dacă tehnicianul a stat în tribună, el fiind suspendat după eliminarea de la Botoșani, Tamaș a fost integralist. ”Eu n-am contract acum. Mie azi mi s-a terminat contractul, n-am semnat prelungirea. De mâine pot să nu mai vin, pot să stau acasă. Au fost discuţii cu conducerea, dar nu s-au concretizat. Actele nu s-au semnat. Dacă semnez, oricum o s-o fac pentru doar două luni, nu pentru un an”, a spus Tamaş după partidă.

Conform declarațiilor președintelui Astrei, Daniel Coman, cei doi urmau să semneze prelungirile în cursul zilei de ieri. ”E perfect adevărat. Luni a fost ultima zi a lui Gabi. A rămas ca marți să ne vedem și să semnăm prelungirea până la finalul acestui campionat. Ne-am înțeles, discuția e că are niște restanțe și dorește să trecem acele restanțe într-un act sau să-i dăm banii acum.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net