Preşedintele Clubului Sportiv Dinamo: «Investitori arabi la fotbal? Nu vreau mall sau cazinou aici!»

Ultima actualizare:

    Elisabeta Lipă, preşedinte CS Dinamo
Elisabeta Lipă, preşedinte CS Dinamo

Preşedintele CS Dinamo, Elisabeta Lipă, a anunţat că la secţia de fotbal nu va permite să vină investitori străini, aşa cum vrea acţionarul Negoiţă, care ar fi mai degrabă interesaţi de afaceri imobiliare.

"Sunt nişte fantezii, probabil. Nu am auzit şi atât timp cât voi fi în fruntea Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti, acest lucru nu se va întâmpla. De un stadion avem nevoie, pentru a organiza competiţii pentru celelalte sporturi şi avem nevoie şi de un stadion frumos, unde echipa de fotbal să-şi demonstreze valoarea în campionatul intern. Mall-uri, cazinouri cu siguranţă nu vom vedea niciodată în Parcul Dinamo", a spus Lipă.

"Este foarte greu să ţii o echipă de unul singur, având în vedere că fotbalul este susţinut doar din sursă privată. Îi doresc din tot sufletul un investitor care să vină la echipă cu bani şi să performeze, pentru că sincer vă spun, că dacă echipa merge bine şi CS-ul este bine, dacă echipa pierde, atunci suntem înjuraţi de toată lumea. Eu îmi doresc să avem o echipă cât mai bună, care să joace şi în cupele europene. Mai mult ca sigur că acest lucru se va întâmpla, având în vedere că echipa este în reconstrucţie, domnul Negoiţă a demonstrat că îşi doreşte o echipă bună, dar luând-o de jos", a mai spus aceasta.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net