Preţul libertăţii din Giuleşti

Ultima actualizare:

Rapid a făcut performanţă în retur datorită caracterului jucătorilor, deşi în 2013 au luat un singur salariu. Arşi şi la datoriile din 2012, din care Administratorul Judiciar, Cristina Andronache, a decis să le mai dea doar 10%, băieţii lui Marian Rada se aşteptau ca măcar la plecare să nu li se pună beţe în roate.

Da de unde? „Am mers la doamna Andronache pentru a o ruga să mă lase să plec liber. I-am spus că renunţ la toate datoriile către mine, şi acei 10% şi cele acumulate de la începutul anului. Atunci mi-a propus să-mi retrag şi memoriul pentru că dăunează planului de reorganizare. Am acceptat şi asta, dar tot a spus că se mai gândeşte", a declarat Ovidiu Herea, unul dintre oamenii care vrea să plece liber pentru a-şi găsi mai uşor o nouă echipă.

Colegul său, Cristi Oros, are însă o poveste şi mai neverosimilă. „I-am spus şi eu doamnei Andronache că renunţ la tot, retrag memoriul, doar să devin liber. Atunci mi-a spus că ar fi o variantă dacă accept să dau Rapidului toţi banii pe care îi voi lua eu la semnătură de la viitoarea echipă. Am rămas mască. N-am mai auzit aşa ceva niciodată. După ce că n-am luat atâtea luni bani, vor să le mai dau şi după ce nu mai am treabă cu Rapid", ne-a spus fundaşul râzând.

Rapid a fost retrogradată şi ar trebui să se organizeze pentru un start în Liga a II -a, în august. Jucătorii n-au fost anunţaţi o dată, un loc şi antrenorul spune că nici nu ştie dacă mai e sau nu la echipă. „Eu şi colaboratorii mei stăm pe la ProRapid, dar nu ne zice nimeni nici să mai venim, nici să nu mai venim. N-am stabilit cantonamente, pregătire, lot. Nici nu ştim în ce ligă vom juca", a afirmat Rada.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net