Primă în Liga I: un loc de veci!

Ultima actualizare:

    Mircea Rădulescu
Mircea Rădulescu

Noul antrenor al celor de la FC Voluntari, Mircea Rădulescu, în vârstă de 74 de ani, a anunţat că i-a cerut primarul o rezervare la cimitirul din localitate dacă e mulţumit de rezultatele echipei.

"Să vă spun ceva. Vorbeam cu domnul primar şi i-am spus: "Dacă tot vorbiţi aşa de frumos despre mine, despre ce am făcut la academie, să îmi faceţi şi mie o rezervare la cimitirul din Voluntari. O să vorbesc şi cu familia, iar dacă va veni sorocul şi pentru mine, să mă odihnesc în linişte şi pace acolo unde am activat câţiva ani cu succes". Acum, serios vorbind, m-am luat şi eu după Mircea Lucescu, deşi el e mai mic cu doi-trei ani decât mine. Când l-am întrebat cât o mai duce cu antrenoratul mi-a spus că o duce până când clachează. "Dacă e să clachez, atunci să clachez în meserie", a zis. Importat e să fii sănătos şi să ai pasiune, în rest poţi să faci şi meseria de antrenor. Dar, e adevărat, nu ca la 30-40 de ani. Pentru că eu consider că unele lucruri nu mai pot să le fac", a spus "Riciu".

Tehnicianul care l-a înlocuit pe Flavius Stoican nu a oferit detalii despre durata interimatului pe care îl va asigura. "Nu ştiu cât va dura, să vedem. Nu îmi place întrebarea. Va dura o veşnicie. Mi-am luat şi loc de veci acum... Să vedem, acum ne preocupă meciul cu Steaua", a adăugat Rădulescu.

"Trebuia să vină Florin Marin, că numai el bate Steaua"

Mijlocaşul Dinu Todoran a comentat cu umor schimbările de antrenor. "După ultimele rezultate nici noi nu mai ştim care schimbare e bună. Dar mă bucur că a venit domnul Rădulescu împreună cu Daniel Pancu. Au fost două schimbări de antrenor. Noi tot sperăm, că ştiţi cum se spune, cu antrenor nou câştigi următorul meci. Dacă jucăm cu Steaua cred că trebuia să îl aducă pe Florin Marin, că am văzut că numai el bate Steaua. Îl puneau un meci, câştigam şi după aia mai vedeam. Glumesc, vom vedea ce va fi", a spus Todoran.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net