Proaspăt divorţat, rapidistul Deac se iubeşte cu o roşcată focoasă!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ciprian Deac a lăsat Germania şi Schalke 04, echipă la care făcea tuşa, pentru a veni să joace un sezon la Rapid. Bucureştiul pare a i se potrivi fotbalistului, care la scurt timp de la venirea în Capitală şi-a „achiziţionat" o roşcată cu forme destul de interesante.

Deac a fost surprins zilele trecute, la Băneasa Shopping Mall, împreună cu ultima lui cucerire. Cei doi au coborât dintr-un BMW alb, model X6, şi păreau foarte fericiţi. S-au ţinut de mână, au râs, au mâncat ceva şi s-au întâlnit cu un prieten al fotbalistului.

Rapidistul nu părea deloc afectat de faptul că a divorţat de curând după numai doi ani şi jumătate de mariaj, în urma unui scandal ruşinos pentru imaginea lui. El a fost acuzat de Adriana, fosta lui nevastă, că întreţinea relaţii sexuale cu cea care urma să le fie naşă, chiar în perioada dinaintea nunţii.

simeon stalpnicul png

Fata l-a iertat pe Deac, iar cuplul a fost cununat de familia Trică, Eugen fiind atunci coleg cu Ciprian la CFR Cluj. Căsnicia celor doi n-a ţinut însă foarte mult, jucătorul continuând escapadele amoroase.

„La un moment dat agăţa femei pe net şi le propunea direct să facă sex cu el. N-am mai suportat şi am divorţat", a afirmat Adriana. Ea s-a separat de Ciprian din perioada în care acesta activa în Germania, venind în ţară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net