Protest anti-Mititelu! Vezi ce mesaj macabru i-au transmis fanii!

Ultima actualizare:

    foto:facebook FC Universitatea Craiova
foto:facebook FC Universitatea Craiova

Suporterii Universităţii Craiova au organizat un miting împotriva patronului Adrian Mititelu, cel considerat de ei vinovatul principal pentru starea actuală a echipei.

"Vina este a multora, dar deasupra lor se ridică un singur personaj hulit acum de toată Oltenia. Un om al cărui nume i se potriveşte perfect. Un om care nu are loc în istoria Universităţii, aşa că preferăm să nu-l specificăm. Este un om care a reuşit să-i transforme pe toţi românii în duşmani. Oameni mititei s-au mai perindat la conducerea Ştiinţei, însă cei dinaintea lui doar au ameninţat cu schimbări pe care actualul a reuşit să le facă într-o cascadă a prostiei şi a încăpăţânării. Acesta nu reuşeşte să înţeleagă că istericalele nu se adaugă în conturi.

Ştiinţa poate ieşi din comă doar în momentul care acesta va pleca undeva, departe de oraş, sperăm noi, într-un loc răcoros, cu uşă din metal. Toţi cei care au suferit pentru această echipă se vor întâlni pe 16 martie, ora 15, in Piaţa Prefecturii Craiova, să-l gonească pe cel mai urât dintre olteni. Poate este prea târziu sau poate nu, dar suntem datori să ne unim pentru a-l izgoni pe groparul Ştiinţei", se arăta în comunicatul suporterilor.  Acţiunea a fost dusă la bun sfârşit şi azi, de la ora 15.00, fanii s-au strâns în număr mare pentru a protesta la adresa lui Mititelu.

Unul dintre mesajele amplasate pe gardul arenei din Bănie a atras atenţia: "Nu te vrem numai plecat, te vrem mort şi îngropat".

"Susţin protestul, în ideea că trebuie să se schimbe ceva, pentru că aşa nu se mai poate. Îmi pare rău de Mititelu, a băgat mulţi bani, dar asta e viaţa", a spus fosta glorie din Bănie, Ilie Balaci la sport.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net