Prunea ameninţă Steaua: "Vreau să ia ASA titlul!"

Ultima actualizare:

    Florin Prunea
Florin Prunea

Preşedintele executiv al echipei CSMS Iaşi, Florin Prunea, a declarat luni seară că îşi doreşte ca elevii lui Nicolo Napoli să încurce Steaua şi ASA Târgu Mureş să ia campionatul.

"Nu ascund faptul că vreau să ia Târgu Mureş campionatul. Jucătorii noştri au acum ocazia să-şi demonstreze valoarea pentru că toţi ochii vor fi pe noi. Nu ştiu câţi dintre ei vor mai avea vreodată şansa să decidă campioana. Cu o victorie, noi terminăm pe un loc mai sus în clasament şi asta înseamnă bani mai mulţi. În plus, jucătorii sunt extrem de motivaţi. Au, cred, cea mai mare primă din istoria clubului", a spus Florin Prunea.

Oficialul formaţiei ieşene a precizat că se aşteaptă la un număr foarte mare de spectatori: "Marţi şi miercuri vor fi deschise casele de bilete de la Stadionul«Emil Alexandrescu» între orele 10.00 şi 16.00, iar joi, de la ora 10.00, până la startul meciului. Ne aşteptăm la un număr mare de fani".

Un tichet la peluze costă 20 lei, la tribunele A şi B, 40 lei, la tribunele 0 A şi 0 B, 60 lei iar la tribuna 0, 100 lei.

Meciul CSMS Iaşi - Steaua va avea loc, joi, de la ora 20.00, în ultima etapă a Ligii I.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net