Prunea: "La Poli Iaşi se spală bani!"

Ultima actualizare:

    Florin PruneaFoto: Mediafax
Florin PruneaFoto: Mediafax

Florin Prunea e în război cu noua conducere a lui Poli Iaşi. El a fost demis din funcţia de preşedinte, dar nu vrea să părăsească postul.

"Cer în mod oficial, ca membru în Comitetul Executiv, ca fost internațional, ca președinte de club, o anchetă la ceea ce se întâmplă la club. E fără precedent, nu am mai văzut până acum și am ani în fotbal. Jucătorii să se prezinte la reunire și să nu aibă unde să se schimbe, să nu aibă echipament. Jucătorii s-au prezentat la locul lor de muncă și nu sunt lăsați să-și facă meseria în mod corect”, a declarat Florin Prunea.

"Ambrosie, ăsta, nu-i sănătos la cap, domnule, i s-a ridicat dreptul de semnătură acum 3 zile de către comitetul director și el semnează contracte. Sunt lucruri grave care se întâmplă. Așa-zișii investitori sunt niște escroci. Sunt jucători de proastă factură, slabi, îmi asum ce spun, aici se spală bani! Vorbim de salarii plătite prin Transnistria, prin Tiraspol și o să vedeți în documentele care vor fi la FRF. Mă voi întoarce la Iași președinte de club, odată și odată", a mai spus el referindu-se la noul preşedinte al clubului Adrian Ambrosie.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net