Prunea şi-a suspendat contractul cu FRF până în iulie!

Ultima actualizare:

    Florin PruneaFoto: Mediafax
Florin PruneaFoto: Mediafax

Preşedintele executiv al CSMS Iaşi, Florin Prunea, a anunţat că şi-a suspendat până în iulie contractul cu FRF care îi permitea să revină în funcţia de director de relaţii internaţionale. Fostul portar a fost achitat de Curtea de Apel Argeş în dosarul "Mită pentru arbitri" şi-ar fi trebuit să se întoarcă la Federaţie.

"Am avut o discuţie cu preşedintele Răzvan Burleanu şi am decis de comun acord să suspendăm contractul meu cu federaţia până în luna iulie. Atunci expiră înţelegerea pe care o am cu CSMS Iaşi. Fiind achitat în dosarul judecat de Curtea de Apel Argeş, eu trebuia să mă prezint la muncă la federaţie. I-am spus preşedintelui Burleanu că nu vreau să las Iaşiul în acest moment şi m-a înţeles. Voi vedea ce voi face după data de 17 iulie. Deocamdată vreau să-mi respect înţelegrea cu CSMS Iaşi pentru că este foarte important să ne salvăm de la retrogradare", a spus Prunea.

Actualul preşedinte al echipei moldovene era director de relaţii internaţionale în cadrul FRF când a fost trimis în judecată de DNA Piteşti, într-un dosar în care au fost analizate fapte de corupţie legate de arbitrajele pe care le-a avut echipa FC Argeş în sezonul 2008/2009.

La 3 iulie 2009, Comitetului de Urgenţă al FRF a pus în aplicare decizia Comitetului Executiv de a-l suspenda din funcţie pe directorul de relaţii internaţionale Florin Prunea. Conform deciziei de atunci, contractul individual de muncă încheiat cu FRF a fost suspendat în conformitate cu dispoziţiile codului muncii până la finalizarea procesului. După ce a fost achitat de Curtea de Apel Argeş în acest dosar, Florin Prunea trebuia să revină la federaţie în funcţia de director de relaţii internaţionale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net