Patronul clubului Palermo, Maurizio Zamparini, a confirmat negocierile pentru transferul atacantului George Puşcaş (22 de ani) de la Inter Milano, însă a afirmat că internaţionalul român ar prefera să joace în prima ligă.


„Negociem pentru Puşcaş, dar el ar prefera Serie A. Puşcaş e un jucător care costă. Costă trei milioane de euro, dar suntem dispuşi să plătim”, a afirmat Zamparini, potrivit presei italiene.

Palermo, care a pierdut barajul de promovare în Serie A, s-a înţeles cu Inter Milano pentru transferul atacantului Geroge Puşcaş, în schimbul sumei de trei milioane de euro. Însă internaţionalul român nu mai doreşte să evolueze în Serie B. De această situaţie ar putea profita Frosinone, nou-promovată în prima ligă italiană după un baraj cu Palermo, care de asemenea îl doreşte pe Puşcaş. Palermo speră, totuşi, să-l convingă pe Puşcaş să vină în Sicilia. George Puşcaş este cel mai căutat jucător român în această pauză competiţională. În afara celor două formaţii italiene, Leganes şi Valladolid din Spania, Mainz 05 din Germania şi Watford din Anglia sunt interesate de el. Dintre acestea, Real Valladolid, nou-promovată în LaLiga, este în "pole-position" pentru achiziţionarea fotbalistului.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: