Răchită râde de discursul lui Gabi Enache: "E ca şi cum l-am fi pus pe Claudiu Răducanu"

Ultima actualizare:

    Claudiu Răducanu
Claudiu Răducanu

Înaintea meciul cu Astra, fcsb-istul Gabi Enache le-a ţinut colegilor un discurs menit să-i motiveze. Dar, roş-albaştrii au pierdut cu 2-0, iar Enache a fost cel mai slab de pe teren.

"Băieți, ascultați-mă puțin! Nimic nu este întâmplător în viața asta! Să îmbrăcăm tricoul acestei echipe este un lucru foarte mare, nu e o coincidență! În seara asta trebuie să fim o echipă mare, mare! Unu, doi, trei, și: victorie! victorie! victorie!", le-a spus Gabi Enache colegilor.

Fostul jucător al FCSB, Vivi Răchită, s-a amuzat pe seama lui Enache. "Am văzut că s-au strâns băieții la mijlocul terenului și «lupul alfa» Pintilii râdea de un puișor care încerca să motiveze echipa pentru a câștiga contra Astrei. Zicea ceva de genul că «nu e nimic întâmplător în viață că purtăm acest tricou». Eu îi spun că este întâmplător că mulți dintre acei băieți care erau la mijlocul terenului poartă acel tricou și se cred fotbaliști. Era caterincă, așa cum spun jucătorii, și, dacă ne uităm la Pintilii cum râde, chiar caterincă a fost! Cum era dacă ne gândeam noi, în perioada în care jucam, să îl punem pe Claudiu Răducanu să ne motiveze înainte de meci cu un eseu despre Nichita Stănescu", a spus Răchită la Pro X.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net