Rădoi s-a făcut de râs la Steaua şi va antrena în Liga a III-a

Ultima actualizare:

    Fostul fotbalist ştie că la 35 de ani are tot timpul să devină antrenor şi o ia acum de jos, pas cu pas, cum trebuia să facă de la începutsportpictures.eu
Fostul fotbalist ştie că la 35 de ani are tot timpul să devină antrenor şi o ia acum de jos, pas cu pas, cum trebuia să facă de la începutsportpictures.eu

Mirel Rădoi a încercat să ardă etapele şi şi-a început cariera de antrenor din vârf. Steaua l-a pus pe bancă chiar dacă nu avea actele necesare şi toată lumea i-a sărit în cap că nu e cinstit şi păcăleşte competiţia.

A încheiat cu toate spărgându-se în capul lui, demis de naşul Gigi Becali şi obligat să facă Şcoala de Antrenori pentru obţinerea problematicei Licenţă PRO. Pe lângă cursuri, e însă necesară şi ceva practică la ligile inferioare şi cum nici de-asta n-are, a trebuit să mute. Astfel, din vârful piramidei, Mirel Rădoi a coborât incredibil de brusc la baza ei şi o va antrena pe SCM Piteşti, echipa de pe locul 7 în Seria 3 din Liga 3, la nouă puncte de ocupanta primului loc, Inter Olt Slatina, rămasă recent fără tehnician după plecarea lui Constantin Schumacher la Petrolul Ploieşti. La argeşeni îi va fi secund Nicolae Dică, colegul său de suferinţă din perioada Steaua. Acesta vorbeşte în numele amândurora şi recunoaşte că de această dată încearcă să devină antrenori pas cu pas, ca la carte.

”Sigur că am analizat cu Mirel, normal că ne-am gândit că puteam să facem mai mult decât am realizat. Sunt lucruri pe care noi le-am greșit, le-am analizat și sperăm în viitor să nu se mai repete. Dar, nu vă pot divulga ce am vorbit noi.

Mirel nu este singurul răspunzător, și eu am fost implicat, am avut libertate, așa că și eu îmi asum rezultatele din perioada petrecută la Steaua. Această perioadă mie și lui ne-a prins foarte bine și eu spun că în timp vom demonstra că suntem antrenori buni. Avem o ambiție în plus pentru a demonstra asta”, a spus Dică pentru Digi Sport.

Potrivit gsp.ro, cei doi antrenori au și adus doi jucători de la Muscelu Câmpulung: Bogdan Stancu (20 de ani) și George Cotigă (25 de ani). Rădoi a fost de acord cu propunerea pe care a primit-o din partea celor de la SCM Pitești, mai ales că este convins că echipa va promova la final în eșalonul al doilea, chiar dacă diferenţa de primul loc e încă mare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net