Component al echipei Juventus Torino, Radu Drăguşin (19 ani) va rămâne la campioana Italiei. Potrivit tuttomercatoweb.com, fundașul urmează să semneze un contract pe câţiva ani, cel mai probabil pe cinci.


În octombrie 2019, pe când avea 17 ani, a fost chemat de Maurizio Sarri să se antreneze cu prima echipă a ”Bătrânei Doamne”. Iar Andrea Pirlo l-a inclus în lot în noiembrie trecut. El a debutat toamna trecută atât în Serie A, cât și în Liga Campionilor. 
Radu Drăgușin s-a născut în 3 februarie 2002, la București, într-o familie cu trecut sportiv. Mama lui, Svetlana Simion, a practicat baschetul, iar tatăl, Dan Drăgușin, a jucat volei, ambii evoluând pentru echipele reprezentative. Atras spre fotbal de vărul său, Vlad Bărbulescu, tânărul a început să practice acest sport la 7 ani, la Sport Regal, fiind supervizat de antrenorul Iulian Stavrică. 
În 2018, datorită calităților sale, Radu Drăgușin a avut oferte de a pleca la cluburi precum Paris Saint-Germain sau Atletico Madrid. În cele din urmă, a optat pentru Juventus, fiind transferat pentru 250 de mii de euros. 
Internațional U17, U19 și de tineret, Drăgușin s-a calificat cu echipa României la turneul final al Campionatului European U21 de anul viitor. 

 
 
Loading...