Ramos, salvatorul Realului

Ultima actualizare:

    Sergio Ramos a marcat  un gol foarte important  contra BarceloneiFoto: Guliver/ GettyImages
Sergio Ramos a marcat un gol foarte important contra BarceloneiFoto: Guliver/ GettyImages

Derby-ul Barcelona - Real Madrid s-a încheiat 1-1, graţie golului egalizator reuşit de fundaş în minutul 90, el fiind şi cel care prin procedee asemănătoare le-a adus „galacticilor” trofee în vitrină.

Sergio Ramos e omul decisiv al madrilenilor. Golurile sale au însemnat puncte importante, înfrângerea rivalei Barcelona sau câştigarea Ligii Campionilor şi a Supercupei Europei. „El Clasico” nu a impresionat, fazele spectaculoase fiind rare şi existând şi refuzul unor penalty, câte unul pentru fiecare tabără. Gazdele au deschis scorul prin Suarez (53), dar s-au văzut egalate în minutul 90. Ramos a punctat cu capul şi meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1.


    Fundaşul madrilen s-a specializat în goluri  decisive, ultimul fiind marcat sâmbătă, la BarcelonaFoto: Guliver/ GettyImages
Fundaşul madrilen s-a specializat în goluri decisive, ultimul fiind marcat sâmbătă, la BarcelonaFoto: Guliver/ GettyImages

Interesant e că fundaşul de 30 de ani al celor de la Real poate fi considerat omul - trofeu. El marchează mereu decisiv, de obicei la finalul jocurilor. Înaintea reuşitei de acum de pe Camp Nou, a avut una şi-n 2013, iar catalanii s-au declarat învinşi cu 2-1, golul venind în minutul 82. Apoi, în 2014, în finala Ligii Campionilor cu Atletico a înscris în minutul 90+3, meciul a întrat în prelungiri şi-n cele din urmă Real a obţinut trofeul. A continuat pe aceeaşi linie şi-n acest an. A întâlnit-o din nou pe Atletico, de asemenea în ultimul act al Champions League. A trimis mingea în poarta adversă în minutul 15, după timpul regulamentar scorul a fost 1-1, dar „galacticii” au câştigat în urma loviturilor de penalty. De asemenea, a adus formaţiei sale Supercupa Europei. A „lovit” decisiv în minutul 90+3, tabela a arătat 2-2, iar Sevilla s-a înclinat apoi în prelungiri.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net