Rapid a intrat în faliment anul trecut şi două echipe s-au înscris imediat în Liga a V-a cu intenţia de a deveni continuitoarele de drept ale feroviarilor.


Nici Mişcarea Feroviară, nici AFC Rapid n-au însă palmaresul istoric al fostului club deţinut de George Copos şi îngropat de Valerii Moraru, acestea luând-o practic de la 0. Palmaresul există însă, va fi scos la vânzare de lichidatorul judiciar, ca orice alt bun fizic, şi se pare că există deja un cumpărător. CSM Bucureşti, clubul soprtiv al Capitalei, vrea să-şi înfiinţeze şi o echipă de fotbal, după ce a făcut mari performanţe la handbal şi volei. Bani au berechet şi toată lumea speră ca această comasare să aibă loc cât mai repede. "Cum să nu fie bine? Normal că ar fi bine ca cineva să preia echipa. Păcat de stadionul ăsta pe care-l face pentru 2020. Să n-ai tu echipă măcar în B... De bine, de rău, Copos a ținut echipa, dar după aia au început suporterii să-l înjure de familie, să scrie pe pereți", a declarat Rică Răducanu, o glorie a Rapidului, la Pro TV.

Noua echipă ar urma să se numească CSM Rapid București şi să-şi însuşească cele 3titluri, 13 Cupe şi patru Supercupe ale României câştigate de  clubul înfiinţat în 1923.

 
 
Loading...